Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Sos sojowy Tamari, Cauntrylife 500 ml

11-05-2014, 14:57
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 22.50 zł      Najwyzsza cena licytacji: zł      Aktualna cena: 22.50 zł     
Użytkownik sklepnazdrowiepl
numer aukcji: 4144815497
Miejscowość Wroc?aw
Licytowało: 1    Wyświetleń: 27   
Koniec: 11-05-2014 14:46:37
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

505 [zasłonięte] 914
(10-14)

Kurierem
Koszt wysyłki kurierskiej do 30kg
Przelew - 13 zł
Pobranie - 16 zł

Paczkomaty InPost

Przelew - 9zł


Kurier48
do 30kg - 9,99zł
pobranie  12,99 zł

 

Kupując na kilku naszych aukcjach, za wysyłkę płacisz tylko raz!

Przy zakupie powyżej 250 zł przesyłka kurierska gratis



20 1020 [zasłonięte] 5[zasłonięte]2260002 [zasłonięte] 030789
1. Towary sprzedawane przez Nas są nowe, w 100% oryginalne.
2. Do każdego zakupionego produktu dołączamy paragon lub na życzenie klienta fakturę vat.
3. Po licytacji poinformuj nas o preferowanym sposobie płatności (wpłata na konto lub wysyłka za pobraniem).
4. Dokonując przelewu za zakupiony towar prosimy w tytule wpisać nick z allegro.
5. Pełny regulamin dostępny jest w zakładce " O mnie".

Sos sojowy Tamari, Cauntrylife 500 ml


Sos sojowy Tamari to płynna przyprawa uzyskiwana przy wyrobie miso – tradycyjnej gęstej pasty japońskiej produkowanej ze sfermentowanego ryżu, soi, z solą i drożdżami. Nie zawiera pszenicy – zalecana w diecie bezglutenowej.Przy wyrobie Tamari ziarno soi jest mielone i gotowane z prażonym ryżem i następnie mieszane z grzybem koji (grzybem Aspergillus oryzae albo A. sojae) i podobnymi mikroorganizmami. Po dwuletniej fermentacji otrzymuje się ciemną, przezroczystą, aromatyczną ciecz, którą poddaje się filtracji. W zależności od kraju pochodzenia, szczegółów receptury i dodanych przypraw sos nabiera różnej konsystencji i smaku. W kuchni chińskiej jest gęsty i słony, indonezyjskiej – rzadki i słodki, japońskiej – bardzo rzadki i słony.

Zastosowanie :przyprawa do ryb, zup, jarzyn, sosów, kremów zbożowych, herbaty japońskiej lub w innych potrawach zamiast sosu SHOYU.

Skład: ziarno soji, sól morska, woda źródlana, alkohol, dodatek fermentacyjny aspergillus oryzae

Ze względu na produkcję w zakładach gdzie używa się gluten mogą występować śladowe ilości glutenu

 

Aukcja wystawiona przy użyciu integracji PrestaShop 1.4 z Allegro - Bitelektro.pl
{photo1_b}
{photo2_b}
{photo3_b}