Sos sojowy naturalnie warzony Kikkoman butelka 150 ml – SushiSam Jeden z najpopularniejszych japońskich sosów sojowych do sushi, najwyższej jakości. Składnik podnoszący i uwydatniający smak potraw: duszonych, smażonych i gotowanych oraz jako bezpośredni dodatek na stole. Stosowany do zup, sałat, sosów, marynat i dipów. Świetnie komponuje się z mięsem, rybami i warzywami.
Jest niezastąpiony przy przygotowywaniu potraw, nie tylko z kuchni azjatyckiej.
Produkowany od 300 lat według starej tradycyjnej receptury, która jest tajemnicą firmy, wyłącznie z naturalnych specjalnie selekcjonowanych ziaren soi, pszenicy oraz wody i soli. Bez dodatku syntetycznych barwników i konserwantów.
Japoński sos jest delikatniejszy i mniej słony od produkowanych w innych krajach.
Niezastąpiony do sushi.
Skład: ziarno soi, pszenica, woda, sól
Producent: Kikkoman
Pojemność: 150 ml.
Data: 07.09.2015
Waga do wysyłki: 490 g.
Pozdrawiamy
SushiSam