SOS SHOYU MNIEJ SOLI BIO 250 ml
LIMA
Skład:
Woda, soja*, pszenica*, sól morska,
alkohol*, ocet*, regulator kwasowości: kwas mlekowy,
Koji (A.oryzae).
*składniki pochodzące z upraw ekologicznych, objęte certyfikatem kontroli CERTISYS BE-BIO-01
Opis:
Sos Shoyu charakteryzuje się lekkim alkoholowym posmakiem - jest to wynik fermentacji pszenicy.
W związku z tym nadaje się do dłuższego gotowania, najlepiej dodać go pod koniec przygotowania posiłku, aby sos nie utracił charakterystycznego aromatu.
Shoyu doskonale komponuje się z piklami, w potrawach z woka, z ryżem, makaronem, sushi, sashimi i duszonymi warzywami.
Wartość odżywcza w 100 g:
wartość energetyczna - 424 kJ/101 kcal
białko - 10,4 g
węglowodany - 4,9 g, w tym cukier - 0,4 g
tłuszcz - 0,1 g
błonnik - 0,8 g
sól - 10,2 g
Informacja alergiczna:
Alergen - gluten, soja
CERTYFIKAT: BIO
KRAJ PRODUCENTA: BELGIA
KRAJ POCHODZENIA SKŁADNIKÓW: STANY ZJEDNOCZONE AMERYKI
PRODUKT: VEGE
Przed zakupem prosimy zapoznać się z regulaminem na stronie o mnie.
Przy zakupie większej ilości produktów za przesyłkę płacisz tylko raz.
W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt.
Udanych zakupów życzy
Zespół New Life
|