Żeby sprawnie zrealizować zakupy, proszę
Państwa o zastosowanie się do kilku
wskazówek znajdujących się na stronie
„o mnie”.
Numer konta: ING
86 1050 [zasłonięte] 1[zasłonięte]0250090 [zasłonięte] 760125
Do ceny kupionych przedmiotów proszę
dodać koszty przesyłki.
W tytule przelewu proszę napisać: Nick
(nazwę) z Allegro i numery aukcji w
których brali Państwo udział.
Po wykonaniu przelewu proszę
|
Polecamy przesyłkę KURIERSKĄ - tylko 15 zł w cenie ubezpieczenie i śledzenie paczki, waga do 30 kg!
Płacąc przez system "PayU" Allegro proszę wybrać opcję "inny sposób dostawy i płatności" i wpisać prawidłowo wyliczona opłatę za przesyłkę, pocztową lub kurierską.
Ekonomiczna polecona przesyłka pocztowa - proszę zsumować wagę kupionych produktów z opakowaniem do wysyłki (podana w opisie każdej aukcji)
i odczytać cenę paczki:
Ekonomiczny list polecony - tylko produkty, które można zapakować do koperty i będą bezpieczne (waga produktów z opakowaniem podana na każdej aukcji):
Gdy pojawią się wątpliwości proszę o kontakt: 507 [zasłonięte] 736, staramy się odpowiadać na maile jak najszybciej.
Wszystkie zakupy solidnie zabezpieczamy do wysyłki i pakujemy bezpiecznie, koszty tych operacji pokrywa nasza firma.
|
Odbiór osobisty możliwy po wcześniejszym uzgodnieniu terminu
tel. 507 [zasłonięte] 736
05-270 Marki
ul. Koszalińska 16
|
|
Sos rybny Nampla OYSTER BRAND 66% 700 ml SushiSam
Przyprawa używana w kuchni krajów Azji Południowo-Wschodniej. Stosowana do doprawiania i dosalania potraw. Doskonała baza sosów i zup.
Jest on fantastyczną przyprawą, jednak mało kto wie, jak ważne zajmuje miejsce w kuchni azjatyckiej i nie tylko. Pierwsze przefermentowane sosy rybne przyrządzano już w antycznej kuchni śródziemnomorskiej. Obok sosu sojowego, jest to jedna z podstawowych przypraw używanych w kuchni azjatyckiej.
Dziś sos ten uzyskiwany jest dzięki fermentacji ryb i krewetek z dodatkiem anchois, soli i wody. Czasami dodaje się różne zioła i przyprawy. Często używa się go zamiast soli i doprawia nim smażone, pikantne dania. O ile sam w sobie, sos rybny nie jest zbyt smaczny, to już kilka kropel dodanych do innych potraw, zwłaszcza zup i sosów, podnosi smak i podkreśla ich aromat, łącząc się z innymi składnikami w harmonijną całość. Jego charakterystyczny, aromat, łagodnieje podczas gotowania.
Jeśli ktoś polubi jego walory smakowe, to będzie on często używaną przyprawą.
Sos rybny jest bardo popularny w kuchni azjatyckiej i odwiedzając wietnamską lub tajską restaurację, możemy być prawie pewni, że zamówione dania zostały doprawione sosem rybnym.
Doskonale nadaje się do doprawiania i dosalania dań rybnych i mięsnych, stosuje się w ostatniej fazie gotowania. Sos dobrej, jakości jest przejrzysty i ma brązowy kolor.
Sos rybny połączony z sokiem z cytryny i słodkim sosem chilli jest dobrym dodatkiem do sałatek. To naturalny wzmacniacz smaku. Warto spróbować!
Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Skład: ekstrakt z sardele (anchovies) 66%, sól, cukier.
Produkcja: Tajlandia
Termin: 16.11.2015
Szklana butelka pojemność: 700 ml
Waga do wysyłki: 1650 g
Dziękujemy i zapraszamy na pozostałe nasze aukcje, pozdrawiamy SushiSam.
|
Zobacz nasze pozostałe aukcje:
|
|
Strona "o mnie"Wszystkie aukcje
|
|
|
|