| Żeby sprawnie zrealizować zakupy, proszę Państwa o zastosowanie się do kilku wskazówek znajdujących się na stronie „o mnie”. Numer konta: ING 86 1050 [zasłonięte] 1[zasłonięte]0250090 [zasłonięte] 760125 Do ceny kupionych przedmiotów proszę dodać koszty przesyłki. W tytule przelewu proszę napisać: Nick (nazwę) z Allegro i numery aukcji w których brali Państwo udział. Po wykonaniu przelewu proszę | | Polecamy przesyłkę KURIERSKĄ - tylko 15 zł w cenie ubezpieczenie i śledzenie paczki, waga do 30 kg! Płacąc przez system "PayU" Allegro proszę wybrać opcję "inny sposób dostawy i płatności" i wpisać prawidłowo wyliczona opłatę za przesyłkę, pocztową lub kurierską. Ekonomiczna polecona przesyłka pocztowa - proszę zsumować wagę kupionych produktów z opakowaniem do wysyłki (podana w opisie każdej aukcji) i odczytać cenę paczki:
Ekonomiczny list polecony - tylko produkty, które można zapakować do koperty i będą bezpieczne (waga produktów z opakowaniem podana na każdej aukcji):
Gdy pojawią się wątpliwości proszę o kontakt: 507 [zasłonięte] 736, staramy się odpowiadać na maile jak najszybciej. Wszystkie zakupy solidnie zabezpieczamy do wysyłki i pakujemy bezpiecznie, koszty tych operacji pokrywa nasza firma. | |
Odbiór osobisty możliwy po wcześniejszym uzgodnieniu terminu tel. 507 [zasłonięte] 736 05-270 Marki ul. Koszalińska 16 | | Wysokiej jakości sos rybny FISCH SAUCE 200 ml COCK – SushiSam Przyprawa używana w kuchni krajów Azji Południowo-Wschodniej. Stosowana do doprawiania i dosalania potraw. Doskonała baza sosów i zup.
Jest on fantastyczną przyprawą, jednak mało kto wie, jak ważne zajmuje miejsce w kuchni azjatyckiej i nie tylko. Pierwsze przefermentowane sosy rybne przyrządzano już w antycznej kuchni śródziemnomorskiej. Obok sosu sojowego, jest to jedna z podstawowych przypraw używanych w kuchni azjatyckiej.
Dziś sos ten uzyskiwany jest dzięki fermentacji ryb i krewetek z dodatkiem anchois, soli i wody. Czasami dodaje się różne zioła i przyprawy. Często używa się go zamiast soli i doprawia nim smażone, pikantne dania. O ile sam w sobie, sos rybny nie jest zbyt smaczny, to już kilka kropel dodanych do innych potraw, zwłaszcza zup i sosów, podnosi smak i podkreśla ich aromat, łącząc się z innymi składnikami w harmonijną całość. Jego charakterystyczny, aromat, łagodnieje podczas gotowania. Jeśli ktoś polubi jego walory smakowe, to będzie on często używaną przyprawą. Sos rybny jest bardo popularny w kuchni azjatyckiej, odwiedzając wietnamską lub tajską restaurację, możemy być prawie pewni, że zamówione dania zostały doprawione sosem rybnym.
Doskonale nadaje się do doprawiania i dosalania dań rybnych i mięsnych, stosuje się w ostatniej fazie gotowania. Sos dobrej, jakości odznacza się przejrzystym, brązowawym kolorem.
Sos rybny połączony z sokiem z cytryny i słodkim sosem chilli jest dobrym dodatkiem do sałatek. Warto spróbować!
Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Skład: ekstrakt z sardele (anchovies) 68%, sól 27%, cukier 5%. Produkcja: Tajlandia Termin: 07.12.2015 Butelka pojemność: 200 ml Waga do wysyłki: 750 g
Pozdrawiamy SushiSam
Zobacz nasze pozostałe aukcje: | | |