| Żeby sprawnie zrealizować zakupy, proszę Państwa o zastosowanie się do kilku wskazówek znajdujących się na stronie „o mnie”. Numer konta: ING 86 1050 [zasłonięte] 1[zasłonięte]0250090 [zasłonięte] 760125 Do ceny kupionych przedmiotów proszę dodać koszty przesyłki. W tytule przelewu proszę napisać: Nick (nazwę) z Allegro i numery aukcji w których brali Państwo udział. Po wykonaniu przelewu proszę | | Polecamy przesyłkę KURIERSKĄ - tylko 15 zł w cenie ubezpieczenie i śledzenie paczki, waga do 30 kg! Płacąc przez system "PayU" Allegro proszę wybrać opcję "inny sposób dostawy i płatności" i wpisać prawidłowo wyliczona opłatę za przesyłkę, pocztową lub kurierską. Ekonomiczna polecona przesyłka pocztowa - proszę zsumować wagę kupionych produktów z opakowaniem do wysyłki (podana w opisie każdej aukcji) i odczytać cenę paczki:
Ekonomiczny list polecony - tylko produkty, które można zapakować do koperty i będą bezpieczne (waga produktów z opakowaniem podana na każdej aukcji):
Gdy pojawią się wątpliwości proszę o kontakt: 507 [zasłonięte] 736, staramy się odpowiadać na maile jak najszybciej. Wszystkie zakupy solidnie zabezpieczamy do wysyłki i pakujemy bezpiecznie, koszty tych operacji pokrywa nasza firma. | |
Odbiór osobisty możliwy po wcześniejszym uzgodnieniu terminu tel. 507 [zasłonięte] 736 05-270 Marki ul. Koszalińska 16 | | Pyszny tajlandzki sos do rewelacyjnego, a zarazem łatwego w wykonaniu dania, przepis poniżej – SushiSam Tajlandzka tradycyjna potrawa Pad Thai
200 g m makaronu ryżowego 5 mm, dostępny na naszych aukcjach 250 g piersi kurczaka pokrojonej w cienkie paski, lub całe krewetki, lub twarde tofu pokrojone w kostkę, można użyć wszystko razem Olej do smażenia 4 ząbki czosnku w plasterkach lub rozgniecionych, można zamienić na 2 szalotki 2 jajka 100 g kiełków fasoli 3 może 4 łyżki rozdrobnionych prażonych orzeszków ziemnych niesolonych Szczypior Limonka Sól i pieprz Ilość składników możemy dobierać według własnych upodobań
Moczymy makaron w zimnej wodzie przez około 10 minut. Do garnka z wrzącą wodą wkładamy makaron ryżowy i gotujemy na małym ogniu 5 minut. Gdy makaron się moczy i gotuje, przygotowujemy pozostałe składniki.
W woku (można zastąpić dużą patelnią) smażymy na oleju krewetki lub mięso lub / i tofu przez około 2 min, dodajemy czosnek lub szalotkę podsmażamy, przesuwamy wszystko na brzeg naczynia.
W wolnej części smażymy roztrzepane jajka, taki porwany cienki omlet / jajecznica i mieszamy z usmażonymi wcześniej składnikami i wszystko powtórnie przesuwamy na bok.
Wlewamy sos Pad Thai i dodajemy wyjęty z wody ugotowany makaron, który bardzo delikatnie polewamy olejem i mieszamy. Smażymy mieszając do chwili gdy makaron dokładnie przejdzie sosem, a sos się zredukuje i teraz makaron łączymy z wszystkimi czekającymi z boku składnikami.
Dodajemy kiełki fasoli mung, rozdrobnione orzeszki ziemne, szczypiorek i troszkę kolendry, smażymy jeszcze krótką chwilę. Przekładamy na talerze układając na wierzchu krewetki lub mięso z boku kładziemy kawałek limonki i posypujemy wszystko rozdrobnionymi orzeszkami.
Biesiadnicy skrapiają danie sokiem z limonki. Rewelacja! Smacznego!
Skład: cukier, woda, pomidory, sos rybny (sardynki, sól), sok z tamaryndowca, (tamarynd, woda), sól, czosnek, mąka kukurydziana, sos sojowy, (soja, mąka pszenna, sól, woda, cukier), Zakwaszacze: trawa cytrynowa, barwnik: karmel, konserwanty: sorbian potasu. Wyprodukowano: Tajlandia Termin: 28.07.2015 Pojemność: 295 ml Waga do wysyłki: 800 g. Pozdrawiamy SushiSam
Zobacz nasze pozostałe aukcje: | | |