|
|
U nas Taniej ul. Rubież 14/4 61-612 Poznań REGON 300[zasłonięte]960 NIP 777[zasłonięte]304-24
Telefony:
882 [zasłonięte] 813
(061) 64-200-28
e-mail: [zasłonięte]@UnasTaniej.pl
GG:[zasłonięte]44556
|
|
|
|
Jeśli otrzymamy płatność do godziny 13:30 bądź decyzję o wysłaniu za pobraniem to Twój zakupiony przedmiot w 96% przypadkach znajdzię się u Ciebie następnego dnia w innym przypadku wyślemy następnego dnia. Kupując na kilku aukcjach płacisz koszty wysyłki tylko raz. Konto bankowe: mBank 36 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 534005
|
|
|
|
Podane u góry aukcji |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PARAGON lub FAKTURAVAT 23%
GWARANCJA NA OKRES 12 MIESIĘCY
MOŻLIWOŚĆ ZWROTU TOWARU
DO 10 DNI
SPRZEDAŻ RATALNA Istnieje również możliwość zakupu towaru w systemie ratalnym Żagiel .Jest to niezwykle prosty i wygodny sposób zakupów bez wychodzenia z domu.
W celu złożenia wniosku kliknij poniższy baner:
Kupując od osoby prywatnej:
-wspierasz szarą strefę
-tylko wirtualny sprzedawca i fikcyjna gwarancja
-towar zakupiony powyżej 1tys.zł podlega opłacie skarbowej podatku PCC 2%
|
|
|
|
Sorbetiera do wyrobu lodów w mikserach KitchenAid KICAOWH
UWAGA
Kupując na innych aukcji musisz się liczyć z niespodzianką w postaci dokumentów celnych w celu uregulowania cła 2,2%, VATu 23% , opłaty celnej od 250zł,, gdyż zamówiony towar sprzedawcy wysyłają z USA, który podlega ocleniu w Polsce lub piszą że podatki celne są wliczone w cenę towaru TO BZDURA. Dodatkowo bardzo długi okres dostawy, a już nie mówiąc o realizacji gwarancji. Przekonaj się o tym czytając ich komentarze
Do mikserów: Classic, Artisan, Heavy Duty, Professional 5 Plus, Professional 600 w wersji amerykańskiej Części składowe: Dzieża chłodząca o specjalnej konstrukcji Mieszadło do wyrabiania masy lodowej Łącznik - reduktor zamieniający ruch planetarny mieszadła na ruch obrotowy wokół osi dzieży. Pojemność: 1,9 l Dzieża chłodząca przed każdym użyciem powinna być schłodzona w zamrażarce. Zmieści się w przestrzeni zamrażarki o wymiarach 21 x 21 x 18 cm Proces powstawania lodów i sorbetów: Zmrożoną uprzednio dzieżę zamontować do miksera, a następnie zamocować łącznik mieszadła. Po upewnieniu się, że montaż został przeprowadzony poprawnie, ustawić prędkość mieszania miksera na 1 lub 2. Teraz dopiero wlać do zamrożonej dzieży chłodzącej przygotowaną na świeżo masę do przetworzenia na lody lub sorbet. Ta kolejność czynności jest ważna, żeby uniknąć zamrożenia masy przed wprawieniem mieszadła w ruch. Po niespełna 20 minutach mieszania masa lodowa dojdzie do postaci lodowej kremowej konsystencji, gotowej do konsumpcji. Proces całkowitego zestalenia następuje po przełożeniu jej do hermetycznego naczynia i włożeniu do zamrażarki jeszcze na 2 - 4 godziny. Dodatki stałe, odpowiednio rozdrobnione - takie jak owoce, orzechy, kawałeczki czekolady itp., dorzuca się do masy w ostatnich 5-ciu minutach mieszania. Podczas procesu powstawania lodów objętość masy wzrasta, więc żeby otrzymać 1,9 litra lodów nie można wlać jej do dzieży więcej niż 1,35 l.
TOWAR FABRYCZNIE NOWY KUPUJESZ OD FIRMY FAKTURA VAT 23% lub PARAGON Dostawa w 24h
miksery robot kuchenny kitchen aid urządzenie wielofunkcyjne profesional professional kucheny kuchnia wyposażenie przystawka część akcesoria ubijanie czajniki 90-ych lat model 5K5GB
|
|