Sok z owoców goji.
100% naturalny! Bez konserwantów! Bez cukru!
Właściwości:
Kolcowój pospolity - oto nazwa krzewu, który rodzi jedne z najzdrowszych jagód na świecie. Owoce goji, wywodzą się z Azji, nazywane są tam często "czerwonymi diamentami" - tak cenne są dla mieszkańców ich właściwości odżywcze i zdrowotne. W tradycyjnej medycynie chińskiej i tybetańskiej owoce goji stosowane są m.in. dla oczyszczania organizmu, poprawiania pracy układu trawiennego oraz wyregulowania poziomu cukru we krwi. Uważa się też, że regularnie spożywane, pozwalają zachować młodość, dobry wygląd, sokoli wzrok i żelazne zdrowie. Jagody goji zawierają mnóstwo witaminy C, a także witaminę E i z grupy B, beta-karoten, cynk,żelazo, miedź, selen, fosfor i wapń. W ich składzie znajduje się także naturalny środek tryptofan, stymulujący produkcję serotoniny oraz melatoniny. Pierwszy z tych hormonów odpowiada za dobry nastrój, poczucie szczęścia i zadowolenie z życia, drugi reguluje rytm dobowy i zapewnia zdrowy sen. Owoce zawierają też wzmacniające systemy immunologiczny polisacharydy oraz mnóstwa antyoksydantów - w tym zeaksantynę - substancję wzmacniającą wzrok.
Sposób użycia:
-
Dwa razy dziennie po 25ml na pół godziny przed posiłkiem
-
Maksymalna porcja do spożycia w ciągu dnia: 50ml zawiera 49,9 czystego soku oraz 60mg witaminy C, co stanowi 75% ZDS
-
Przed użyciem wstrząsnąć . Mogący pojawić się osad jest pochodzenia naturalnego
-
Kobiety w ciąży oraz matki karmiące przed zastosowaniem powinny skontaktować się z lekarzem.
Zawartość:
Sposób przechowywania:
-
Po otwarciu przechowywać w lodówce!
-
Spożyć do trzech tygodni od otwarcia.
-
Przechowywać w miejscu niedostępnym dla małych dzieci. Chronić przed światłem
Składniki:
|
Opakowanie: 500ml Więcej o produkcie Sok z owoców goji – 500ml - naturalny.:
Więcej o producencie:
Pomaga m.in na:
układ trawienny, odpornościowy, nadciśnienie, cukrzycę
Podstawowe składniki:
sok z owoców goji, kwas L-askorbinowy - źródło witaminy C
|