SKŁADNIKI:
SOK Z JAGÓD 'GOJI" 100%
KONSERWANT;Naturalny KALIUMSORBAT
NIE POSIADA ŻADNYCH DODATKÓW CHEMICZNYCH JAK POLEPSZACZY SMAKOWYCH ,KOLORYZUJĄCYCH ANI DODATKU CUKRU
JEDNYM Z WAŻNYCH PUNKTÓW DŁUGIEGO I ŻYCIA
SĄ JAGODY GOJI
WARTOŚĆ ODŻYWCZA 30ml soku - średnio
30ml soku zawiera 5500mg czystego owocu "goji"
kalorie - 20
tłuszcz - 0g
węglowodany- 5g
cukier owocowy - 4 g
kalium 35mg
Vitamina C - 15mg
WARTOŚCI ODŻYWCZE:
JAGODY GOJI SĄ POTOCZNIE UWAŻANE ZA CUDOWNY ŚRODEK.
POSIADAJĄ W SWOIM SKŁADZIE 18 AMINOKWASÓW , WITAMINĘ A , B-1,B-2,C,E
Z MINERAŁÓW ŚLADOWYCH AŻ 21 jak: mangan,zynk,żelazo,miedź,nikiel,chrom,magnez,kalcium,natrium,kalium,
kobalt,selen,cadium,fosfor i germanium.
JAGODOM GOJI TYBETAŃCZYCY PRZYPISALI WSPOMAGAJĄCE DZIAŁANIE PRZY:
SZCZEGÓLNIE DZIECIOM DOSTARCZA POTRZEBNYCH WITAMIN
WSPOMAGANIU SYSTEMU ODPORNOŚCIOWEGO
WSPOMAGANIE ODŻYWIA WĄTROBY I NEREK
WSPOMAGA SIŁĘ WZROKU
WSPOMAGA NISZCZENIE WOLNYCH RODNIKÓW
WSPOMAGA PODTRZYMYWANIE ZDROWEGO CHOLESTEROLU
WSPOMAGA BEZPOŚREDNIE DZAŁANIE ODMŁADZAJACE KOMÓREK JAK I CIAŁA
WSPOMAGA UTRZYMANIE STAŁEJ WAGI CIAŁA
WSPOMAGA POWSTRZYMYWANIE SIWIENIA WŁOSÓW JAK I ICH WYPADANIE
POZYTYWNIE WPŁYWA NA CIŚNIENIE TĘTNICZE KRWI ,
WSPOMAGA PRZYSWAJANIE WĘGLOWODANÓW? CO
ZARAZEM OBNIŻA ZAWARTOŚĆ CUKRU WE KRWI
WSPOMAGA CYRKULACJE KRWI W MÓZGU I NACZYNIACH KAPILARNYCH
JAK UŻYWAĆ ?
JAGODY GOJI ZASTĘPUJĄ RODZYNKI ,KTÓRE MOŻEMY DODAWAĆ DO MUSLI NA ŚNIADANIE ,DO WYPIEKÓW , DO DESERÓW