SOK Z BRZOZY jest produktem naturalnym, niezawierającym konserwantów, barwników, ani dodatku wody (100% soku brzozowego), o wspaniałych walorach smakowych, - jest żródłem niezbędnych dla naszego organizmu witamin i mikroelementów w postaci cukrów naturalnych, jak glukoza i fruktoza, soli mineralnyh, związku potasu, magnezu, fosforu, wapnia, żelaza, miedzi oraz witaminy C i witamin z grupy B - zawarte w nim witamny i mikroelementy poprawiają zdolności filtracyjne nerek, oczyszczają krew, tkanki, usuwają szkodliwe produkty przemiany materii, pomagają w schorzeniach skónych, zaburzeniach pracy wątroby, chorobach płuc i tarczycy, - technologia pozyskiwania i rozlewania soku gwarantuje zachowanie wszystkich jego walorów smakowych i właściwości. Sok przebadany w Centralnym Laboratorium Głównego Inspektoratu Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych, oraz Instytucie Roślin i Przetworów Zielarskich.
Żurawina, krzewinka zwana też klukwą, jest krewną borówki. Ze względu na dużą zawartość kwasu cytrynowego i witaminy C nazywana jest "polską cytryną".Owoce żurawiny zawierają sporo pektyn, błonnika i kwasów organicznych (cytrynowy, benzoesowy, chinowy, askorbinowy), a także karotenoidy, antocyjany, witaminy: A,B,C, dużo rutyny oraz związki mineralne (żelaza, wapnia, magnezu, fosforu, jodu i aż 80 mg. potasu)
Skład: Naturalny sok z brzozy nie rozcieńczony wodą, wyciąg z owoców żurawiny na naturalnym soku z brzozy, cukier, kwas cytrynowy - regulator kwasowości.