Sok z żurawiny.
100% naturalny! Bez konserwantów! Bez cukru!
Właściwości:
Niezastąpiona przy infekcjach dróg moczowych, zapobiegająca nawrotom zakażeń, przywracająca prawidłowe pH moczu, a przy tym bardzo smaczna - zalety żurawiny doskonale znane są tradycyjnej medycynie. Czerwone jagody zawierają cytryniany, które zapobiegają powstawaniu złogów i kamieni nerkowych, ułatwiają też rozpuszczanie tych już istniejących. Dzięki silnie antybakteryjnemu działaniu owoce żurawiny wspierają organizm w walce z infekcjami układu moczowego. Spożywanie żurawiny może też być zalecane przy zwalczaniu zakażeń bakterią Helicobacter Pylori, odpowiedzialną za powstawanie choroby wrzodowej. Owoce są też bogate w substancje o działaniu przeciwutleniającym, które poprawiają funkcjonowanie układu krążenia i zapobiegają jego chorobom, a także chronią organizm przed działaniem wolnych rodników, wywoływanymi przez nie chorobami i przedwczesnym starzeniem. Żurawiną powinny się zainteresować także osoby dbające o linię - oczyszcza ona i odtruwa organizm, poprawia przemianę materii, przyspiesza spalanie tłuszczu.
Sposób użycia:
-
Dwa razy dziennie po 25ml na pół godziny przed posiłkiem
-
Maksymalna porcja do spożycia w ciągu dnia: 50ml zawiera 49,9 czystego soku oraz 80mg witaminy C, co stanowi 100% ZDS
-
Przed użyciem wstrząsnąć . Mogący pojawić się osad jest pochodzenia naturalnego
-
Kobiety w ciąży oraz matki karmiące przed zastosowaniem powinny skontaktować się z lekarzem.
Zawartość:
Sposób przechowywania:
-
Po otwarciu przechowywać w lodówce!
-
Spożyć do trzech tygodni od otwarcia.
-
Przechowywać w miejscu niedostępnym dla małych dzieci. Chronić przed światłem
Składniki:
|
Opakowanie: 500ml Więcej o produkcie Sok z żurawiny – 500ml – naturalny.:
Więcej o producencie:
Pomaga m.in na:
układ moczowy, układ pokarmowy, nerki, wrzody.
Podstawowe składniki:
sok z żurawiny, kwas L-askorbinowy - źródło witaminy C
|