BEZPOŚREDNIO OD PRODUCENTA
KOSZT DOSTAWY DOTYCZY PACZKI DO 30KG
TERAZ MOŻESZ KUPIĆ ATRAKCYJNY ZESTAW 4 SOKÓW W WORKU 5L
BEZ KARTONU TANIEJ!
WYBIERZ SWOJE SMAKI!
Oferujemy w 100% naturalne, mętne soki Royal Apple tłoczone ze świeżych starannie wyselekcjonowanych surowców. Soki nie zawierają żadnych dodatków takich jak woda, cukier czy konserwanty. Są wyciskane metodą „tłoczenia na zimno" i utrwalane termicznie przez proces łagodnej pasteryzacji, dzięki czemu zachowują naturalny smak oraz cenne substancje odżywcze. Posiadają cukry tylko naturalnie występujące w owocach, a smak i barwa zależą od ich odmiany oraz stopnia dojrzałości.
Dostępne smaki:
OPAKOWANIE BAG IN BOX
Soki Royal Apple dzięki hermetycznemu opakowaniu typu Bag – In – Box zachowują świeżość do 30 dni po otwarciu opakowania.
Bag – In – Box to kombinacja opakowania foliowego i kartonowego przeznaczona do pakowania produktów płynnych. Sok znajduje się wewnątrz mocnego i elastycznego worka z barierowej substancji i wylewany jest przez specjalny zawór dozujący, który uniemożliwia dostanie się powietrza do wewnątrz opakowania dzięki czemu sok nie wietrzeje i nie psuje się. Konstrukcja zaworu pozwala na łatwe oraz wielokrotne czerpanie zawartości a w miarę pobierania kolejnych porcji produktu worek obkurcza się samoistnie.
Naturalnie mętny, tłoczony z całych owoców, niesłodzony i niekonserwowany. Okres przydatności do spożycia wynosi 360 dni. Sok w kartonie typu bag in box zachowuje walory smakowe nawet do 30 dni po otwarciu. Sok należy przechowywać w temperaturze pokojowej do 20ºC. Sok w butelkach szklanych należy przechowywać w temperaturze od 2 do 20ºC, po otwarciu trzeba przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.
Naturalny sok jabłkowy dzięki zawartości polifenoli, silnych przeciwutleniaczy, neutralizuje szkodliwe działanie wolnych rodników, zapobiegając tym samym powstawaniu nowotworów oraz przedwczesnemu starzeniu się skóry. Działa korzystnie na serce, oczyszcza i regeneruje organizm. Obniża cholesterol, zawartość cukru we krwi i ciśnienie tętnicze. Trzeba jednak pamiętać, że te właściwości ma jedynie sok naturalnie mętny, bogaty również w błonnik, który zapewnia prawidłowe działanie układu pokarmowego.
Skład: 100% sok z jabłek, bezpośrednio tłoczony, pasteryzowany.
Dostępny w opakowaniu typu bag in box 10l, 5l, 3l oraz w szklanych butelkach o pojemności 750ml, 330ml, 200ml.
Aronia i naturalny sok z aronii można polecić do szerokiego stosowania przy leczeniu nadciśnienia, arteriosklerozy, kataru żołądka, hemoroidów i chorób naczyń włosowatych. Ostatnie badania wykazały, że naturalna witamina P zawarta w owocach aronii może być bardzo przydatna jako środek zapobiegawczy i leczniczy przeciw szkodliwemu działaniu promieniowania na organizm ludzki. Oprócz wymienionej już witaminy P owoce aronii zawierają witaminy: C, PP, B2, B6, E i prowitaminę A.
Skład: Sok z jabłka 90%, sok z aronii 10%, bezpośrednio tłoczony, pasteryzowany.
Dostępny w opakowaniu typu bag in box 5l, 3l oraz w szklanych butelkach o pojemności 750ml, 330ml, 200ml.
Gruszka i naturalny sok z gruszki zawiera witaminy B1, B, C oraz potas, wapń, magnez, fosfor, jod pobudzający trawienie. Spożywanie naturalnego soku z gruszki zaleca się przy zapaleniach dróg moczowych oraz w profilaktyce i leczeniu kamicy moczowej. Ponadto, ma on właściwości przeciwgorączkowe. Hamuje biegunki, leczy drogi żółciowe, wzmacnia organizm po rekonwalescencji, przyspiesza gojenie się ran. Zaleca się go przy gorączce, nudnościach i wymiotach, a także przy zaparciach i niekorzystnych skutkach stosowania leków syntetycznych.
Skład: Sok z jabłka 55%, sok z gruszki 45%, bezpośrednio tłoczony, pasteryzowany.
Naturalnie mętny, tłoczony z całych owoców i warzyw, niesłodzony i niekonserwowany. Okres przydatności do spożycia wynosi 360 dni. Sok w kartonie typu bag in box zachowuje walory smakowe nawet do 30 dni po otwarciu. Sok należy przechowywać w temperaturze pokojowej do 20ºC. Sok w butelkach szklanych należy przechowywać w temperaturze od 2 do 20ºC, po otwarciu trzeba przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.
Naturalny sok z marchewki to zestaw witamin, które nasz organizm przyswaja w całości. Są to witaminy A, B1, B2, B6, C, D, E, H, K i PP. Naturalny sok z marchewki to prawdziwa kopalnia substancji organicznych oraz związków zasadowych sodu i potasu. Zawiera też wiele wapnia, żelaza, magnezu, chloru, krzemu i siarki. W naturalnym soku marchewkowym obecne są także pektyny i substancje pobudzające wzrost bakterii beztlenowej przyczyniającej się do utrzymywania kwasowego odczynu w jelitach, co chroni organizm przed rozwojem różnych szkodliwych drobnoustrojów. Naturalny sok z marchewki pomaga w leczeniu niedokrwistości, chorób układu sercowo-naczyniowego, wątroby, nerek, zapobiega powstawaniu kamieni nerkowych, może leczyć nadczynność tarczycy, działa przeciwrobacznie.
Skład: Sok z jabłka 50%, sok z marchwi 50%, bezpośrednio tłoczony, pasteryzowany.
Czarna porzeczka i naturalny sok z czarnej porzeczki to jedno z najbogatszych źródeł witaminy C i witaminy P (rutyny). Obecność witaminy P jest ważna ponieważ ułatwia przyswajanie witaminy C. Istotne jest również to, że witamina C występuje w czarnych porzeczkach w trwałych wiązaniach i dobrze przechowuje się również w przetworach. Czarna porzeczka wspomaga oczyszczanie z toksyn oraz leczenie wątroby i nerek. Picie soku z czarnej porzeczki jest zalecane w czasie infekcji ze względu na bogactwo występujących w niej bakteriobójczych fitoncydów, które hamują rozwój bakterii, wirusów i grzybów. Czarna porzeczka i jej przetwory wpływają korzystnie na naczynia krwionośne, wzmacniają serce i obniżają ciśnienie krwi.
Skład: Sok z jabłka 80%, sok z czarnej porzeczki 20%, bezpośrednio tłoczony, pasteryzowany.
Naturalnie mętny, tłoczony z całych owoców, niesłodzony i niekonserwowany. Okres przydatności do spożycia wynosi 360 dni. Sok w kartonie typu bag in box zachowuje walory smakowe do 30 dni po otwarciu. Sok należy przechowywać w temperaturze pokojowej do 20ºC.
Cytryna i naturalny sok z cytryny zawiera dużo witaminy C dzięki czemu pomaga we wzmocnieniu naszej odporności na wszelkie infekcje i jest skutecznym środkiem przeciwko przeziębieniom i grypom. Oprócz witaminy B1, B6, B9 sok z cytryny zawiera potas, wapń oraz inne składniki biologicznie czynne: olejki lotne, limonen, cytral, kumaryny i bioflawonoidy. Sok cytryny wspomagają pracę układu pokarmowego, likwiduje zgagę i nudności, leczy zaparcia, reguluje poziom cholesterolu.
Skład: Sok z jabłka 55%, sok z gruszki 35%, sok z cytryny 10%, bezpośrednio tłoczony, pasteryzowany.
Dostępny w opakowaniu typu bag in box 5l, 3l.
Naturalnie mętny, tłoczony z całych owoców, niesłodzony i niekonserwowany. Okres przydatności do spożycia wynosi 360 dni. Sok w kartonie typu bag in box zachowuje walory smakowe do 21 dni po otwarciu. Sok należy przechowywać w temperaturze pokojowej do 20ºC.
Skład: Sok z jabłka 90%, sok z cytryny 10%, bezpośrednio tłoczony, pasteryzowany.
Naturalnie mętny, tłoczony z całych owoców i warzyw, niesłodzony i niekonserwowany. Okres przydatności do spożycia wynosi 360 dni. Sok w kartonie typu bag in box zachowuje walory smakowe do 30 dni po otwarciu. Sok należy przechowywać w temperaturze pokojowej do 20ºC.
Burak i naturalny sok z buraków jest doskonałym źródłem kwasu foliowego oraz składników mineralnych (wapń, żelazo, fosfor, magnez) i witamin (A, B1, B2, C, E). Jest on polecany osobom cierpiącym na anemię i rekonwalescentom. Sok z buraków polecany jest przy schorzeniach wątroby, wspomaga jej działanie i ją oczyszcza. Ponadto sok ma właściwości neutralizujące wolne rodniki oraz pomaga obniżyć ciśnienie krwi bo zawiera azotany, które regulują pracę układu krwionośnego. Sok z buraków w znaczny sposób podnosi wydolność wśród osób uprawiających sport. Zawarte w nim związki powodują rozszerzenie światła naczyń tętniczych i żylnych, dzięki temu nasze serce staje się bardziej ukrwione, a mięśnie potrzebują mniejszej ilości tlenu podczas intensywnego wysiłku fizycznego.
Skład: Sok z jabłka 80%, sok z buraków 20%, bezpośrednio tłoczony, pasteryzowany.
Kiwi i naturalny sok z kiwi jest bardzo bogatym źródłem witaminy C wzmacniającej odporność, witaminy K korzystnie wpływającej na krzepliwość i witaminy E będącej naturalnym antyoksydantem chroniącym komórki przed wolnymi rodnikami i starzeniem się skóry. Oprócz witamin sok z kiwi jest bogaty w minerały takie jak wapń, żelazo, kwas foliowy, potas oraz jest źródłem błonnika pomagającego obniżyć poziom złego cholesterolu i pomocnego w zaparciach. Ma właściwości moczopędne i pobudza wydalanie z organizmu sodu i wody.
Skład: Sok z jabłka 70%, sok z kiwi 30%, bezpośrednio tłoczony, pasteryzowany.
Truskawka i naturalny sok z truskawek to przede wszystkim bogate źródło witamin z grupy B, witaminy PP oraz C, której zawartość jest nawet większa niż w owocach cytrusowych. Truskawki dostarczają również mikro- i makroelementów: wapnia, potasu, fosforu, żelaza, magnezu oraz działają antybakteryjnie, oczyszczająco, wzmacniają organizm i regulują pracę wątroby.
Skład: Sok z jabłka 75%, sok z truskawek 25%, bezpośrednio tłoczony, pasteryzowany.
Dostępny w opakowaniu typu bag in box 5l.
Wiśnie i naturalny sok z wiśni są źródłem błonnika. Są bogate w witaminy A, B1, B2, C, P. Stabilizują pracę serca i chronią przed chorobami układu krążenia. Działają też korzystnie na skórę. Pektyny zawarte w wiśniach ułatwiają wiązanie i wydalanie z organizmu toksycznych związków, obniżają poziom cholesterolu we krwi. Sok wiśniowy rozrzedza śluz przy stanach zapalnych dróg oddechowych, obniża temperaturę przy przeziębieniach i działa lekko rozwalniająco przy chronicznych zaparciach. Owoce wiśni oczyszczają organizm ze zbędnych produktów przemiany materii. Zarówno owoce, jak i sok mają działanie aseptyczne. Są też źródłem potasu, wapnia i magnezu. A te pierwiastki wzmacniają pracę serca. Dzięki dużej zawartości witaminy C sok z wiśni poprawia odporność organizmu. Jest równieżkorzystny dla naszego przewodu pokarmowego, żołądka, wątroby i trzustki.
Skład: Sok z jabłka 70%, sok z wiśni 30%, bezpośrednio tłoczony, pasteryzowany.
Pomarańcza i naturalny sok z pomarańczy są bogatym źródłem witamin: A, B1, B2, B3, B6, B12, C, D, E, dobrym źródłem beta karotenu, kwasu foliowego i kwasu pantotenowego, kwasów tłuszczowych omega 3 i omega 6, minerałów takich jak: wapń, magnez, potas, żelazo, cynk, miedź, fosfor, selen, olejków eterycznych. Sok pomarańczowy normalizuje ciśnienie krwi, zaburzenia rytmu serca, przyśpiesza procesy trawienne, obniża poziom cholesterolu, harmonizuje pracę układu hormonalnego, łagodzi objawy zespołu napięcia przedmiesiączkowego. Wspomaga w zwalczaniu infekcji dróg oddechowych, kaszlu, grypy, gorączki, osteoporozy, zwalcza wzdęcia i zaparcia, przeciwdziała szkorbutowi. Zawarta w pomarańczy witamina C jest naturalnym przeciwutleniaczem neutralizującym wolne rodniki, opóźnia procesy starzenia, oczyszcza organizm z substancji toksycznych, blokuje powstawanie komórek rakowych i zapobiega chorobom nowotworowym, łagodzi uczulenia, przyswaja żelazo, chroni przed chorobami sercowo - naczyniowymi, wzmacnia odporność organizmu, zawiera związki działające bakteriobójczo i anty - wirusowo. Pomarańcza jest bogatym źródłem błonnika pokarmowego, usprawniającego prace jelit, chroni przed chorobami przewodu pokarmowego, zapobiega otyłości spowalnia przyswajanie tłuszczów i węglowodanów, obniża poziom cholesterolu i glukozy w krwi.
Skład: Sok z jabłka 70%, sok z pomarańczy 30%, bezpośrednio tłoczony, pasteryzowany.