KOSZT DOSTAWY DOTYCZY PACZKI DO 30KG
PRZY ZAKUPIE 4 ZGRZEWEK SOKÓW 330ML - JEDEN KOSZT PRZESYŁKI
MOŻLIWY MIX SMAKÓW I POJEMNOŚCI
Oferujemy w 100% naturalne, mętne soki Royal Apple tłoczone ze świeżych starannie wyselekcjonowanych surowców. Soki nie zawierają żadnych dodatków takich jak woda, cukier czy konserwanty. Są wyciskane metodą „tłoczenia na zimno" i utrwalane termicznie przez proces łagodnej pasteryzacji, dzięki czemu zachowują naturalny smak oraz cenne substancje odżywcze. Posiadają cukry tylko naturalnie występujące w owocach, a smak i barwa zależą od ich odmiany oraz stopnia dojrzałości.
Soki w szklanych butelkach o pojemności 330ml dostępne są w zgrzewkach pakowanych po 15 szt. Dostępne smaki:
Naturalnie mętny, tłoczony z całych owoców, niesłodzony i niekonserwowany. Okres przydatności do spożycia wynosi 360 dni. Sok w butelkach szklanych należy przechowywać w temperaturze od 2 do 20ºC, po otwarciu trzeba przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.
Naturalny sok jabłkowy dzięki zawartości polifenoli, silnych przeciwutleniaczy, neutralizuje szkodliwe działanie wolnych rodników, zapobiegając tym samym powstawaniu nowotworów oraz przedwczesnemu starzeniu się skóry. Działa korzystnie na serce, oczyszcza i regeneruje organizm. Obniża cholesterol, zawartość cukru we krwi i ciśnienie tętnicze. Trzeba jednak pamiętać, że te właściwości ma jedynie sok naturalnie mętny, bogaty również w błonnik, który zapewnia prawidłowe działanie układu pokarmowego.
Skład: 100% sok z jabłek, bezpośrednio tłoczony, pasteryzowany.
Dostępny w opakowaniu typu bag in box 5l, 3l oraz w szklanych butelkach o pojemności 750ml, 330ml, 200ml.
Naturalnie mętny, tłoczony z całych owoców, niesłodzony i niekonserwowany. Okres przydatności do spożycia wynosi 360 dni. Sok należy przechowywać w temperaturze pokojowej do 20ºC. Sok w butelkach szklanych należy przechowywać w temperaturze od 2 do 20ºC, po otwarciu trzeba przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.
Aronia i naturalny sok z aronii można polecić do szerokiego stosowania przy leczeniu nadciśnienia, arteriosklerozy, kataru żołądka, hemoroidów i chorób naczyń włosowatych. Ostatnie badania wykazały, że naturalna witamina P zawarta w owocach aronii może być bardzo przydatna jako środek zapobiegawczy i leczniczy przeciw szkodliwemu działaniu promieniowania na organizm ludzki. Oprócz wymienionej już witaminy P owoce aronii zawierają witaminy: C, PP, B2, B6, E i prowitaminę A.
Skład: Sok z jabłka 90%, sok z aronii 10%, bezpośrednio tłoczony, pasteryzowany.
Gruszka i naturalny sok z gruszki zawiera witaminy B1, B, C oraz potas, wapń, magnez, fosfor, jod pobudzający trawienie. Spożywanie naturalnego soku z gruszki zaleca się przy zapaleniach dróg moczowych oraz w profilaktyce i leczeniu kamicy moczowej. Ponadto, ma on właściwości przeciwgorączkowe. Hamuje biegunki, leczy drogi żółciowe, wzmacnia organizm po rekonwalescencji, przyspiesza gojenie się ran. Zaleca się go przy gorączce, nudnościach i wymiotach, a także przy zaparciach i niekorzystnych skutkach stosowania leków syntetycznych.
Skład: Sok z jabłka 55%, sok z gruszki 45%, bezpośrednio tłoczony, pasteryzowany.
Naturalnie mętny, tłoczony z całych owoców i warzyw, niesłodzony i niekonserwowany. Okres przydatności do spożycia wynosi 360 dni. Sok należy przechowywać w temperaturze pokojowej do 20ºC. Sok w butelkach szklanych należy przechowywać w temperaturze od 2 do 20ºC, po otwarciu trzeba przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.
Naturalny sok z marchewki to zestaw witamin, które nasz organizm przyswaja w całości. Są to witaminy A, B1, B2, B6, C, D, E, H, K i PP. Naturalny sok z marchewki to prawdziwa kopalnia substancji organicznych oraz związków zasadowych sodu i potasu. Zawiera też wiele wapnia, żelaza, magnezu, chloru, krzemu i siarki. W naturalnym soku marchewkowym obecne są także pektyny i substancje pobudzające wzrost bakterii beztlenowej przyczyniającej się do utrzymywania kwasowego odczynu w jelitach, co chroni organizm przed rozwojem różnych szkodliwych drobnoustrojów. Naturalny sok z marchewki pomaga w leczeniu niedokrwistości, chorób układu sercowo-naczyniowego, wątroby, nerek, zapobiega powstawaniu kamieni nerkowych, może leczyć nadczynność tarczycy, działa przeciwrobacznie.
Skład: Sok z jabłka 50%, sok z marchwi 50%, bezpośrednio tłoczony, pasteryzowany.
Czarna porzeczka i naturalny sok z czarnej porzeczki to jedno z najbogatszych źródeł witaminy C i witaminy P (rutyny). Obecność witaminy P jest ważna ponieważ ułatwia przyswajanie witaminy C. Istotne jest również to, że witamina C występuje w czarnych porzeczkach w trwałych wiązaniach i dobrze przechowuje się również w przetworach. Czarna porzeczka wspomaga oczyszczanie z toksyn oraz leczenie wątroby i nerek. Picie soku z czarnej porzeczki jest zalecane w czasie infekcji ze względu na bogactwo występujących w niej bakteriobójczych fitoncydów, które hamują rozwój bakterii, wirusów i grzybów. Czarna porzeczka i jej przetwory wpływają korzystnie na naczynia krwionośne, wzmacniają serce i obniżają ciśnienie krwi.
Skład: Sok z jabłka 80%, sok z czarnej porzeczki 20%, bezpośrednio tłoczony, pasteryzowany.
Kiwi i naturalny sok z kiwi jest bardzo bogatym źródłem witaminy C wzmacniającej odporność, witaminy K korzystnie wpływającej na krzepliwość i witaminy E będącej naturalnym antyoksydantem chroniącym komórki przed wolnymi rodnikami i starzeniem się skóry. Oprócz witamin sok z kiwi jest bogaty w minerały takie jak wapń, żelazo, kwas foliowy, potas oraz jest źródłem błonnika pomagającego obniżyć poziom złego cholesterolu i pomocnego w zaparciach. Ma właściwości moczopędne i pobudza wydalanie z organizmu sodu i wody.
Skład: Sok z jabłka 70%, sok z kiwi 30%, bezpośrednio tłoczony, pasteryzowany.