Naturalnie mętny, tłoczony z całych owoców, niesłodzony i niekonserwowany, dzięki opakowaniu typu bag in box zachowuje walory smakowe nawet do 30 dni po otwarciu.
Sok z marchewki to naturalny zestaw witamin, które nasz organizm przyswaja w całości. Są to witaminy: A, B1, B2, B6, C, D, E, H, K i PP. Oprócz tego sok ten stanowi kopalnię substancji organicznych oraz związków zasadowych sodu i potasu. Zawiera również wiele wapnia, żelaza, magnezu, chloru, krzemu i siarki. Posiada mnóstwo właściwości zdrowotnych: pomaga w leczeniu niedokrwistości, chorób układu sercowo-naczyniowego, wątroby, nerek, zapobiega powstawaniu kamieni nerkowych, może leczyć nadczynność tarczycy, działa też przeciwrobacznie.
Naturalny sok jabłkowy dzięki zawartości polifenoli, silnych przeciwutleniaczy, neutralizuje szkodliwe działanie wolnych rodników, zapobiegając tym samym powstawaniu nowotworów oraz przedwczesnemu starzeniu się skóry. Działa korzystnie na serce, oczyszcza i regeneruje organizm. Obniża cholesterol, zawartość cukru we krwi i ciśnienie tętnicze. Jest naturalnie mętny, a więc bogaty w błonnik, który zapewnia prawidłowe funkcjonowanie układu pokarmowego.
Skład: sok z jabłka 50%, sok z marchwi 50%, bezpośrednio tłoczony, pasteryzowany.