Naturalnie mętny, tłoczony z całych owoców, niesłodzony i niekonserwowany, dzięki opakowaniu typu bag in box zachowuje walory smakowe nawet do 30 dni po otwarciu.
Sok z kiwi jest bogatym źródłem witamin: C – wzmacniającej odporność organizmu, K – korzystnie wpływającej na krzepliwość krwi i E – będącej naturalnym antyoksydantem chroniącym komórki przed wolnymi rodnikami i starzeniem się skóry. Sok ten jest również źródłem błonnika pomagającego obniżyć poziom złego cholesterolu, pomaga w zaparciach, ma właściwości moczopędne i pobudza wydalanie z organizmu sodu i wody. Jest bogaty w minerały takie jak: wapń, żelazo, kwas foliowy i potas.
Naturalny sok jabłkowy dzięki zawartości polifenoli, silnych przeciwutleniaczy, neutralizuje szkodliwe działanie wolnych rodników, zapobiegając tym samym powstawaniu nowotworów oraz przedwczesnemu starzeniu się skóry. Działa korzystnie na serce, oczyszcza i regeneruje organizm. Obniża cholesterol, zawartość cukru we krwi i ciśnienie tętnicze. Jest naturalnie mętny, a więc bogaty w błonnik, który zapewnia prawidłowe funkcjonowanie układu pokarmowego.
Skład: sok z jabłka 70%, sok z kiwi 30%, bezpośrednio tłoczony, pasteryzowany.