Naturalnie mętny, tłoczony z całych owoców, niesłodzony i niekonserwowany, dzięki opakowaniu typu bag in box zachowuje walory smakowe nawet do 30 dni po otwarciu.
Sok z czarnej porzeczki stanowi jedno z najbogatszych źródeł witaminy C i P (rutyny), której obecność jest ważna, gdyż ułatwia przyswajanie tak ważnej dla organizmu witaminy C. Picie soku z czarnej porzeczki zaleca się w czasie infekcji ze względu na bogactwo występujących w niej bakteriobójczych fitoncydów, które hamują rozwój bakterii, wirusów i grzybów. Ponadto czarna porzeczka wspomaga oczyszczanie organizmu z toksyn, leczenie wątroby i nerek, wpływa korzystnie na naczynia krwionośne, wzmacnia serce i obniża ciśnienie krwi.
Naturalny sok jabłkowy dzięki zawartości polifenoli, silnych przeciwutleniaczy, neutralizuje szkodliwe działanie wolnych rodników, zapobiegając tym samym powstawaniu nowotworów oraz przedwczesnemu starzeniu się skóry. Działa korzystnie na serce, oczyszcza i regeneruje organizm. Obniża cholesterol, zawartość cukru we krwi i ciśnienie tętnicze. Jest naturalnie mętny, a więc bogaty w błonnik, który zapewnia prawidłowe funkcjonowanie układu pokarmowego.
Skład: sok z jabłka 80%, sok z czarnej porzeczki 20%, bezpośrednio tłoczony, pasteryzowany.