Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

SOCZEWICA NASIONA NA KIEŁKI KUP TANIO -PROMOCJA!

30-03-2015, 6:45
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 1.95 zł      Najwyzsza cena licytacji: zł      Aktualna cena: 1.95 zł     
Użytkownik Kubulek_3
numer aukcji: 5134859996
Miejscowość Swarzędz
Kupiono sztuk: 3    Zostało sztuk: 997    Licytowało: 3    Wyświetleń: 29   
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha





Nasiona kwiatów warzyw oraz sadzonki


Sprzedający

Strona "o mnie"
Inne moje aukcje
Moje Komentarze
Dodaj do ulubionych



Kontakt

Zadaj pytanie sprzedającemu

Telefon: 516[zasłonięte]544



Rachunek bankowy

Meritum BANK 71 1300 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0007656 [zasłonięte] 529801



Koszty przesyłki

List ekonomiczny 3zł
List polecony ekonomiczny 5zł
List polecony priorytetowy 6zł
Przesyłka kurierska 18zł


Kwiaty i warzywa dla twojego ogrodu

 

Witam na tej aukcji polecam

 

NASIONA NA KIEŁKI

 


SOCZEWICA


20 G

 

 

 

PROMOCJA!!

TYLK0 1,95

 

KIEŁKI ZAWIERAJĄ WIELE CENNYCH WITAMIN I MIKROELEMENTÓW.

ZWŁASZCZA ZIMA SA NIEZWYKLE CENIONE, PONIEWAŻ MOŻNA JE ŁATWO PRZYGOTOWAĆ I SPOŻYWAĆ NA WIELE SPOSOBÓW.

KIEŁKI  SMAKUJĄ WYBORNIE ZARÓWNO NA KANAPCE, JAK I JAKO DODATEK DO SAŁATEK I SURÓWEK, CZY DAŃ NA GORĄCO.



 

Kiełki soczewicy to bogate źródło białka, witamin: C, B1, B2, PP oraz wapnia, fosforu, żelaza, cynku, potasu, magnezu. Ze względu na zawartość kwasu foliowego są szczególnie polecane kobietom w ciąży. Delikatne w smaku, nadają się zarówno do spożywania na surowo w sałatkach , do kanapek lub na ciepło do potraw z woka i z patelni.

 

Sposób produkcji kiełków: wypłukane nasiona wsypać do czystego słoika i zalać na kilka godzin letnią, przegotowaną wodą. Następnie zalać nasiona wodą, przepłukiwać, nakryć słoik, gazą, obwiązać i ustawić w ciepłym, nienasłonecznionym miejscu. Kiełki przepłukiwać i zlewać wodę dwa razy dziennie.

Po 3-4 dniach kiełki są gotowe do spożycia.

 

 

 

CZĘSTE SPOŻYWANIE KIEŁEK CHRONI PRZED NOWOTWORAMI  I WIRUSAMI, WZMACNIA RÓWNIEŻ SYSTEM ODPORNOŚCIOWY.

JEST TO PRZYDATNE ZWŁASZCZA W OKRESIE JESIENNO-ZIMOWYM, KIEDY ŁATWO ZŁAPAĆ PRZEZIĘBIENIE.



 




Dziękuje za zapoznanie się z moją ofertą