|
Prospect Sp. z o.o.
Al. Solidarnosci 82A/15 01-003 Warszawa T : 602 [zasłonięte] 759 T/F: 22 [zasłonięte]5182 E-mail: [zasłonięte]@prospect-sp.pl
Płatności
Przedpłata na konto
85 1750 [zasłonięte] 000900 0000 [zasłonięte] 109584
![](http://www.mebleplus.com/reiffeise.jpg) LUB 88 1030 [zasłonięte] 158200 0008 [zasłonięte] 073618 ![citi bank](https://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s320x320/380375_208<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>13<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>29_128<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>08<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>68_448546_181<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>210_n.jpg)
Zamówiony towar wysyłamy w ciągu 3 dni roboczych od zaksięgowania wpłaty na koncie bankowym. Jeżeli adres dostawy jest inny niż na podany w Allegro proszę nas o tym powiadomiće-mail.
Magazyn:
ul. Nowowiejska 35
05-850 Pogroszew
gmina Ożarów Mazowiecki
Tel./Fax: 48 22 [zasłonięte]5261
+48 602 [zasłonięte] 759
|
Koszt przesyłki do 29 kg jest taki sam. Aby skorzystać z tej możliwości i zakupić więcej niż jeden produkt prosimy odwiedzić bezpośrednio nasz sklep internetowy www.mebleplus.com lub kliknąć dwukrotnie w zdjęcie poniżej
soczewica brązowa Smaczna Zdrowa Gotowa do zjedzenia w 15-20 minut Pakowana: 5 kg
.
Soczewica jest kuzynką fasoli i tak, jak fasola należy do roślin strączkowatych. Kształtem przypomina malutką soczewkę. Rozmiar i wygląd soczewicy zależy od odmiany. Skórka pokrywająca nasiono może być lekko pstrokata lub pokryta drobnymi plamkami, a gama kolorów waha się od czerwonawo-brązowego przez brązowy po zielony. Okrywy innych gatunków mogą być także czerwone lub żółte. Soczewica jest bogata w składniki takie jak błonnik, komplet węglowodanów, kwas foliowy, białko. Jest niskokaloryczna o małej zawartości tłuszczu i wolna od cholesterolu. Przygotowanie soczewicy jest bardzo proste: należy ją przebrać, usunąć ewentualne zanieczyszczenia, następnie opłukać i gotować - brązowa od 15 do 25 minut. Przed gotowaniem można ją namoczyć ale nie jest to konieczne. Nie należy dodawać soli w trakcie gotowania gdyż skórka mogłaby nie zmięknąć.
|