Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

SOCZEWICA ŻÓŁTA BIO 400 g - BIO PLANET

29-06-2014, 11:26
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 8.34 zł     
Użytkownik eko_poziomka
numer aukcji: 4288964734
Miejscowość Milanówek
Wyświetleń: 10   
Koniec: 29-06-2014 10:55:59
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

e-mail: [zasłonięte]@ekopoziomka.pl

 

tel. 509 [zasłonięte] 477

 

gg: 44[zasłonięte]191

 

Wpłaty można dokonać poprzez:

 

PayU (płatność poprzez Allegro)

Pobranie (płatność przy odbiorze)

- Przelew (wpłata na konto)

 

Poziomka Marta Racinowska

ul. Bliska 5/27

05-822 Milanówek

 

ING 16 1050 [zasłonięte] 1[zasłonięte]0250090 [zasłonięte] 985154

Kurier DPD do 30kg:

- przedpłata 16 zł 

- pobranie 20 zł

 

Paczkomaty do 25kg:

- 10 zł

 

Poczta Polska - według aktualnego cennika Poczty Polskiej + 50 gr opakowanie

Kupując na naszych aukcjach akceptujesz regulamin zawarty na stronie "O mnie"

 

 

SOCZEWICA ŻÓŁTA BIO 400 g  - BIO PLANET

 

 

Skład: 
soczewica żółta* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

Opis:
Ekologiczna soczewica żółta charakteryzuje się bardzo delikatnym smakiem. Ma tendencję do rozpadu po ugotowaniu,dlatego doskonale nadaje się jako dodatek do zup, czy gulaszów. Idealnie sprawdza się również w daniach jednogarnkowych. Można z niej przygotować pasty kanapkowe lub farsz do wypełniania pierogów, krokietów, pasztecików, a nawet pieczeni mięsnych.

Sposób przygotowania: 
krótko namoczoną soczewicę należy gotować w proporcji 1: 2 (1 porcja soczewicy na 2 porcje wody) przez ok. 25 min. .

 

Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna - 1932 kJ / 459 kcal
tłuszcz - 1.40 g
węglowodany - 73.00 g 
w tym cukry - 2 g 
białko - 23.00 g
sól - 0.02 g 

 

Informacja alergiczna:

Produkt może zawierać alergeny: gluten, orzeszki ziemne i inne orzechy, sezam, soję oraz mleko (łącznie z laktozą) ze względu na konfekcjonowanie w zakładzie, w którym paczkowane są surowce zawierające ww. alergeny.