Vegagastro
www.vegagastro.pl
Kontakt
Biuro czynne:
7:30 – 16:00 Pn-Pt
7:30 – 14:00 So
specjalista ds. sprzedaży:
Jakub Bagiński
tel.: 503 [zasłonięte] 878
e-mail: [zasłonięte]@vegagastro.pl
dział części zamiennych:
Irena Kozieł - Rutkowska
tel.: 503 [zasłonięte] 876
e-mail: [zasłonięte]@vegagastro.pl
Vegagastro
ul. Portowa 16c
76-200 Słupsk
biuro: 59 [zasłonięte] 22
fax: 59 [zasłonięte] 20
Wysyłka
Wysyłki realizowane są poprzez GLS
Towar zawsze ubezpieczony
Regulamin
Przed zakupem proszę się zapoznać z zakładką o mnie oraz z regulaminem zakupów w naszym sklepie.
Numer konta bankowego
Bank Millenium
93 1160 [zasłonięte] 2[zasłonięte]2020000 [zasłonięte] 181007
O nas
Kliknij aby przejść na stronę "O nas"
|
Opis produktu
Smar sanitarny do niskich temperatur.
Smar przeznaczony do stosowania w przemyśle przetwórstwa żywności, cukierniczym, piekarniczym, mleczarskim, mięsnym, piwowarskim, kosmetycznym, chemicznym.
Do stosowania w restauracjach i przy liniach puszkowania żywności.
Do stosowania w urządzeniach do wytwarzania lodów, granity, w automatach do lodów, w automatach do bitej śmietany.
Preparat marki Haynes.
Bezzapachowy, bezsmakowy, nietoksyczny, sanitarny
Wyprodukowany w USA, zarejestrowany przez National Sanitation Foundation pod nr H-1 #113276
Jako wyłączny Polski dystrybutor Electro Freeze - zalecamy ten produkt do stosowania.
Przed zakupem prosimy o kontakt.
Specyfikacja techniczna
Waga : 113 g
Pojemność tubki: 4OZ (ok 120 ml)
|