Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Smaki polskie. Drobiowe delicje [nowa]

03-06-2012, 20:08
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 14.70 zł     
Użytkownik book24
numer aukcji: 2286782101
Miejscowość Warszawa
Wyświetleń: 7   
Koniec: 18-05-2012 14:03:52

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Book24
Book24 - księgarnia internetowa serdecznie wita na swoich aukcjach w serwisie alle. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą oraz zakupu.
O nas

Kupując u nas masz pewność co do jakości zakupionego towaru, oraz szybkiej przesyłki.
Do każdej transakcji podchodzimy indywidualnie, staramy się, aby nasz klient był w 100% usatysfakcjonowany.

Każdą paczkę starannie pakujemy w tekturowe pudełko lub kopertę bąbelkową, tak aby w stanie nienaruszonym dotarła do odbiorcy.
Zwrot pieniędzy

Dane Kontaktowe

Po wylicytowaniu przedmiotu koniecznie wypełnij formularz dostawy, jeśli masz dodatkowe pytania napisz e-maila.

Book24 - księgarnia internetowa al.Solidarności 117 lok.406
00-140 Warszawa

e-mail: [zasłonięte]@book24.waw.pl
pon-pt: 9-18

Numer konta:
951[zasłonięte]200400[zasłonięte]70234[zasłonięte]730 (mBank)
501[zasłonięte]555811[zasłonięte]45200[zasłonięte]594 (Inteligo)


Zaufanie do Book24 Kurier UPS

Smaki polskie. Drobiowe delicje. Tom 5. Książka z przepisami + DVD
Agnieszka Niemcewicz, Małgorzata Motecha-Pastuszko

Smaki polskie. Drobiowe delicje. Tom 5. Książka z przepisami + DVD
Dodatkowe informacje

  • ISBN:978-83-[zasłonięte]188-7-3
  • liczba stron: 2
  • Okładka: etui kartonowe
  • Wydawnictwo: TVP S.A.
  • Wymiary: 135 x 190 mm
  • Rok wydania: 2011
  • Opis

    Książka z przepisami kulinarnymi uzupełniona o DVD z wybranymi odcinkami cyklu "Smaki polskie".
    Program poświęcony polskiemu dziedzictwu kulinarnemu. Promujemy starą, dobrą polską kuchnię. Chcemy ocalić od zapomnienia przepisy naszych babć. Przybliżyć ciekawostki dotyczące staropolskiego jadłospisu. Przedstawiamy potrawy regionalne takie, które nie są znane w żadnym innym regionie Europy. Pokazujemy, jak je przygotować.
    1. Indyk dwukolorowy
    2. Pasztet staropolski z drobiu pływającego
    3. Pierś z kurczaka faszerowana
    4. Szyjki gęsie faszerowane
    5. Indyk faszerowany
    6. Kacze udo lewe
    7. Kaczka w potrawce
    8. Kaczka luzowana
    9. Perliczka wielkopolska
    10. Półgęsek w sosie grzybowym
    11. Wiosenny kurczak na zielono

    [zasłonięte]@book24.waw.pl - Book24 - księgarnia internetowa