Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

SMAŻALNIK CIŚNIENIOWY ELEKTRYCZNY

11-06-2012, 14:17
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 10 500 zł     
Użytkownik bbpanierka
numer aukcji: 2352119609
Miejscowość Koziegłowy
Wyświetleń: 98   
Koniec: 30-05-2012 18:53:31

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Uszkodzony: Nie
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Nowa strona

http://bbpanierka.pl/szablony_allegro/1/bb_02.jpg
[zasłonięte]@home.pl
[zasłonięte]@world.pl

501 - 788 - 074
512 - 331 - 625
501 - 788 - 034
Po dokonaniu zakupu, odeślij nam kompletny, wypełniony formularz opcji zapłaty i dostawy. Pozwoli to przygotować nam paczkę i znacznie skróci Państwu czas oczekiwania.
Paragon - zawsze
Faktura VAT na życzenie
ING BANK ŚLĄSKI

20 1050 [zasłonięte] 1[zasłonięte]1680090 [zasłonięte] 617219

W tytule przelewu proszę podać nazwę użytkownika
Przesyłki realizowane są za pośrednictwem POCZTA POLSKA lub kurierem SIÓDEMKA. Cena przesyłek uzależniona jest od ilości zalicytowanych przedmiotów. Dokładny opis znajduje się w aukcji.

Nie zarabiamy na przesyłkach !!!

 




WITAMY  SERDECZNIE



FRYTOWNICA / SMAŻALNIK

  CIŚNIENIOWY

 
DO  KURCZAKA  PO

 AMERYKAŃSKU



 

Parametry 

SCE-2 

Wymiary [mm] 

400x600x1000 

Pojemność komory smażalniczej [dm3] 

12 

Max. wielkość wsadu [kg] 

2,5 / 3,0 

Ciśnienie robocze [MPa] 

0,04-0,05 

Temperatura pracy [°C] 

150-170 

Moc grzałek [kW] 

6 

Napięcie zasilania [V] 

400 

Waga [kg] 

55 

 





CENA  10.500zł    BRUTTO  



FAKTURA  VAT



 

W cenie smażalnika jest uwzględnione pełne

 praktyczne szkolenie i nauka

przygotowywania kurczaka w technologi


oraz wielu innych potraw.


Praktyczne wskazówki dotyczące zaopatrzenia

w odpowiednie dodatki potrzebne do produkcji.



DZIĘKI CIŚNIENIU:
 
Kurczak jest bardzo soczysty dlatego że większość naturalnych
soków(nawet do 60% więcej) pozostaje w mięsie,
 
Nie jest tłusty dlatego że ma 30-40% tłuszczu
mniej niż przy tradycyjnym smażeniu.

Czas skraca się do 8 minut a porcję obiadową
możesz mieć nawet co 20 -40 sekund.


Czas smażenia elementów z kurczaka:

SKRZYDEŁKA - 8min
FILETY - 8min
FILET KAWAŁKI - 5MIN
UDZIEC - 9MIN
PAŁECZKI - 9MIN
CAŁE UDKA - 12MIN

OPRÓCZ KURCZAKÓW (8min.)

MOŻESZ  PRZYRZĄDZIĆ
WIELE INNYCH POTRAW



INNE  POTRAWY  Z  FRYTOWNICY / SMAŻALNIKA

Szaszłyki drobiowe 
Wątróbki drobiowe  
Ryby w całości 
Filety rybne 
Kostki rybne
Ziemniaki panierowane 
Pieczarki panierowane 
Inne warzywa
Szaszłyki wieprzowe lub wołowe
Pulpety mięsne
Kiełbaski
Parówki
Kotlety schabowe 
Polędwica wołowa 
Pierogi
 

NA NASZYCH INNYCH AUKCJACH

PANIERKA DO KURCZAKA I OPAKOWANIA




OFERUJEMY PEŁNĄ TECHNOLOGIE I URZĄDZENIA  NIEZBĘDNE 

DO  PRODUKCJI  KURCZAKA  PO  AMERYKAŃSKU.

PANIERKI, MARYNATY, KLEIWO SPOŻYWCZE.

SMAŻALNIKI  CIŚNIENIOWE, ELEKTRYCZNE.


WITRYNY  EKSPOZYCYJNO - GRZEWCZE 

Z  TERMOOBIEGIEM  I   NAWILŻANIEM.

MEBLE TECHNOLOGICZNE

I  INNE  URZĄDZENIA  GASTRONOMICZNE.


Możliwość sprawdzenia urządzenia, pokaz i nauka
 
smażenia, szkolenia dla pracowników.

Pomoc w uruchomieniu lokalu, zakupu dodatkowego  
sprzętu, wyposażenia.

Doradztwo w przygotowaniu  stanowisk roboczych,  
reklamy, menu, ulotek.

 

Naprawa, regeneracja, sprzedaż części do smazalnikow

cisnieniowych, witryn.

Faktury  VAT,  gwarancja 12 miesięcy.





 
DOŁĄCZ  DO  GRONA

 
   SPECJALISTÓW  












Oświadczam, że jestem właścicielem szablonu na tej aukcji i posiadam do niego pełne prawa majątkowe.
Wszelkie prawa zastrzeżone, zakaz kopiowania całości lub części opisu, grafiki i kodu źródłowego.
W przypadku niezastosowania się do zakazu zostaną  wyciągnięte konsekwencje prawne.
USTAWA O PRAWACH AUTORSKICH:
Zgodnie z ustawą  z 4 lutego 1994 o prawie autorskim i prawach pokrewnych (D.U. 1994/24/83)
za naruszenie praw własności poprzez kopiowanie, powielanie i rozpowszechnianie
przedstawionych tutaj treści bez zgody właściciela grozi grzywną oraz karą pozbawienia wolności od 6 m-cy do lat 5 (art. 115.1).