Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Skuteczne odżywianie w treningu i sporcie

11-03-2012, 21:42
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 39 zł     
Użytkownik Piotr26047
numer aukcji: 2121735573
Miejscowość Tychy
Zostało sztuk: 3    Wyświetleń: 9   
Koniec: 15-03-2012 18:56:23

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 2012
Kondycja: bez śladów używania
Język: polski
Forma: poradnik
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Nowa strona 3
 
 
 
   

Księgarnia PIM, Tychy, ul. Jana Pawła II 24

tel.  501 [zasłonięte] 370

Księgarnia stacjonarna: 
519 [zasłonięte] 288

504 029 187

[zasłonięte]@tlen.pl
 
   

Książkę wysyłamy listem poleconym lub paczką w ciągu 1-3 dni roboczych po otrzymaniu wpłaty na
konto.

Na prośbę kupującego wystawiamy fakturę VAT.

W tytule przelewu proszę podać Nick z Allegro lub numer aukcji.


Odbiór osobisty:

Księgarnia PIM, Tychy

ul. Jana Pawła II 24

pon-pt 10-19; sob 10-16.

tel. 519 [zasłonięte] 288

Przy odbiorze osobistym proszę o kontakt z księgarnią w godzinach pracy księgarni.

 

 
    

Wpłata na konto:

 Alior Bank

21 2490 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0050000 [zasłonięte] 798709

 

 
   

Bez względu na ilość zakupionych książek koszt przesyłki doliczamy tylko raz i wynosi on maksymalnie 10 zł.

 

Skuteczne odżywianie w treningu i sporcie
Lafay Olivier

 Wydawnictwo: Aha
 ISBN: [zasłonięte]978-8329-299-5
 Format: 16.5x23.5cm
 Ilość stron: 310
 Oprawa: Miękka
 Wydanie: 1, 2012 r.

Opis:
 Kolejna, długo oczekiwana książka Oliviera Lafay'a autora bestsellerowego Treningu siłowego bez sprzętu. Jest to kompendium wiedzy na temat odżywiania w treningu i sporcie. Czytelnik znajdzie w niej teorię ale i tabele, wyliczenia, jadłospisy i treningi żywieniowe oraz konkretne przepisy kulinarne. W książce między innymi: twój profil energetyczny, budowa masy mięśniowej, redukcja tkanki tłuszczowej, stabilizacja.


okładka