6,60 zł za 1 kg
(9,90zł : 1,5kg = 6,60zł)
Najważniejsze cechy oferty:
1. Jakość - jedyna na allegro skrobia z uprawy bioekologicznej. Nr cert. 4-01[zasłonięte]-2009
2. Cena - tylko 6,60 zł za 1000g
3. Data ważności - 10.03.2015 (zdjęcie dołączone do aukcji jest tylko poglądowe)
4. Wysyłka kurierem - tylko 13 zł za skrobię oraz wszystkie pozostałe przedmioty, gdyż
Kupując produkt na tej aukcji korzystacie Państwo z promocji
DOŁADUJ DO 30 kg ZA O zł
oznacza to, że po zakupie przedmiotu na tej aukcji i OPŁACENIU PRZESYŁKI KURIERSKIEJ w kwocie podanej powyżej WSZYSTKIE POZOSTAŁE przedmioty zakupione na naszych innych aukcjach wysyłamy całkowicie ZA DARMO.
OPIS PRZEDMIOTU:
Bezglutenowa skrobia kukurydziana (corn starch, maizena, mazeina) firmy Bio Age Pharmacy pochodzi od europejskiego potentata upraw ekologicznych - austriackiej firmy Agrana Starke GmbH. Cały proces uprawy kukurydzy, jej forma botaniczna oraz metody wytworzenia skrobii są poddawane regularnym badaniom. Oferowana na aukcji skrobia kukurydziana jako jedna z nielicznych w Europie otrzymała prestiżowy tytuł produktu Bioekologicznego.
Skrobia kukurydziana (CornStarch) jest pozyskiwana tylko i wyłącznie z białych pręcików kukurydzy. Znajduje szerokie zastosowanie jako zagęszczacz potraw.
Zastosowane opakowanie jest opakowaniem z zamknięciem wielokrotnego użytku.
Sposób użycia: Standardowo 1-2 łyżeczki do herbaty mieszamy z 4 łyżeczkami zimnej wody. Tak przygotowaną zawiesinę dodajemy do garnka w ostatniej fazie przygotowywania potrawy.
Poniżej znakomite przepisy:
Przepis na pyszne naleśniki Składniki na 3 naleśniki: 1 miarka koktajlu proteinowego 2 jajka 1 łyżka skrobii kukurydzianej Corn Starch pół szklanki mleka szczypta soli Wszystkie składniki należy dokładnie wymieszać. Później delikatnie wylewamy na gorący teflon. Smażymy na średnim ogniu, tak aby masa się porządnie ścieła. Przewracać w momencie, kiedy brzegi się zarumienią. Przepis na dietetyczne bułeczki dukanowe z Koktajlem proteinowym Składniki (na 5-6 szt bułeczek): 1 miarka koktajlu proteinowego 2,5 łyżki jogurtu naturalnego 2 łyżki skrobi kukurydzianych 9 łyżek otrębów owsianych 2 jajka (zostawić 1 łyżkę jajek do posmarowania bułeczek) 1 łyżeczka proszku do pieczenia sól ziołowa 4 łyżki otrębów zalać jogurtem. Pozostałą ilość otrębów zmielić bardzo drobno drobny. Dodać koktajl proteinowy, skrobię kukurydzianą, proszek do pieczenia, sól, rozbełtane jajka i otręby z jogurtem. Wykładać na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Posmarować odłożonym jajkiem. Posypać ulubionymi przyprawami lub zostawić. Piec w w temp 170 stopni przez ok. 20min
Zobacz nasze pozostałe aukcje, klikając w odpowiedni odnośnik z:
Skrobią Kukurydzianą (Corn Starch Bio)
Ksylitolem - fińskim cukrem brzozowym
Zobacz fragmenty naszych aukcji:
|