Kontakt
[zasłonięte]@ciechan.pl
Wysyłka
- Kupując na Naszych aukcjach za wysyłkę płacisz tylko raz !
- Towar wysyłany jest do 2 dni roboczych od momentu otrzymania zapłaty.
- Paczek za pobraniem nie wysyłamy.
Konto
11 1240 [zasłonięte] 5[zasłonięte]9631100 [zasłonięte] 479673
Odbiór osobisty
- Po wcześniejszym uzgodnieniu telefonicznym, możliwy odbiór w naszym biurze handlowym przy ulicy Czapli 37 w Warszawie.
Odbiór osobisty
Zakupiony towar można odebrać osobiście w sklepie Ballantine's:
- ul. Krucza 47 a
- ul. Marynarska 15
- ul. Puławska 22
O Ciechan Impex
Firma Ciechan Impex jest wiodącym importerem i dystrybutorem produktów w branży kawowej. Obecność na rynku od 1995 roku daje wieloletnie doświadczenie, zarówno z drobnymi klientami, jak i bardzo wymagającymi klientami „sieciowymi”. Od samego początku powstania sieci Coffee Heaven, byliśmy i nadal jesteśmy ich dostawcą, nie tylko na rynku polskim, albowiem obsługujemy również ich wszystkie punkty znajdujące się w Europie Środkowo-Wschodniej.
Frappe jest idealne na ciepłe dni. Wygodna forma proszku pozwala na stworzenie wielu pysznych napojów . Bardzo proste w przygotowaniu ! Wystarczy zmiksować w blenderze porcje proszku frappe z espresso, mlekiem oraz kostkami lodu. Doskonale miesza się zarówno z ciepłymi jak i zimnymi napojami. Zapraszamy do wspaniałej podróży:
SIMPLY WHITE CHOCOLATE FRAPPE
- Frappe w proszku o smaku białej czekolady.
- To prosty sposób na uzyskanie aksamitnego, gęstego napoju. Stanowi także bazę do wielu koktajli czy shakeów. Na jedną porcję wystarczy 30 g produktu.
Normal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE
Chocolate Caramel Frappe
- 30 g White Chocolate Frappe Powder
- 120 ml zimnego mleka
- 30 ml sosu DVG karmelowego
- szklanka kostek lodu
- posypka kostki karmelowe
Proszek frappe zmieszaj z mlekiem. Dodaj lód i sos, zmiksuj w blenderze. Podawaj udekorowane karmelowymi kostkami.
Strawberry Cheesecake Frappe
- 30 g White Chocolate Frappe Powder
- 120 ml zimnego mleka
- 30 ml sosu DVG truskawkowego
- szklanka kostek lodu
- posypka Biscuit Crumbs
Proszek frappe zmieszaj z mlekiem. Umieść wszystkie składniki w blenderze, zmiksuj na jednolitą masę. Udekoruj posypką Buiscuit Crumbs.
Raspberry Frappe
- 30g White Chocolate Frappe Powder
- 120 ml zimnego mleka
- 40 ml syropu Simply malinowego (Raspberry)
- szklanka kostek lodu