Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

SIMPLE FRENCH COOKING FOR ENGLISH HOMES Boulestin

22-06-2014, 14:19
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 103.95 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4268354586
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 3   
Koniec: 22-06-2014 14:08:38

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>51085, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>15274, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>40098, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>77187, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>03341, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>51085, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>15274, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>40098, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>77187, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>03341

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Simple French Cooking for English Homes (Classic Voices in Food)

SIMPLE FRENCH COOKING FOR ENGLISH HOMES Boulestin

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Xavier Boulestin
Language: English
Publisher: Quadrille Publishing Ltd
Publication Date: 5 Sep 2011
Dimensions: 21.8 x 14.2 x 1.5 cm
Format: Hardcover
Pages: 128
Condition: NEW
Product_ID: 1D44AA9815

 

 

First published in June 1923 to immediate success, Xavier Marcel Boulestin's Simple French Cooking for English Homes did much to popularise French cuisine in the English-speaking world. In this charming book, chef, restaurateur and author Boulestin dispels the myth that French cooking is complicated, rich and full of nondescript dishes with pretentious names by offering over 300 delicious recipes - including traditional favourites such as Sorrel Soup, Pommes de Terre Boulangere, Entrecote Bordelaise and Galette au Chocolat - which are simple and easy to make. And, very topically, the book also reveals both that many of the very best French dishes are made up of 'remnants' and that there is very little waste in the French kitchen. Written in an engaging style and filled with anecdote and advice, Simple French Cooking for English Homes is a timeless classic that demands to be included in any keen cook's collection. Classic Voices in Food is a significant new series bringing you a fascinating perspective on the tastes of times gone by, as well as delicious recipes, engaging text and original illustrations that will draw you in and leave you hungry for more.Reproduced unabridged from the finest texts on food in English from the 19th to the mid-20th century, each voice conveys the unique flavour of its times, while still being astonishingly relevant to today's cook. Filled with passion, enthusiasm and, above all else, a timeless understanding of good food, the Classic Voices in Food series is an essential new source of reference and inspiration for all food lovers.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 GOOD THINGS IN ENGLAND Florence White

 MADAME PRUNIER'S FISH COOKERY BOOK Madame Prunier

 MODERN COOKERY FOR PRIVATE FAMILIES Eliza Acton

 THE GENTLE ART OF COOKERY Leyel, Miss Olga Hartley

 COOKING IN TEN MINUTES Edouard De Pomiane

 SIMPLE FRENCH COOKERY Raymond Blanc