|
|
e-mail : [zasłonięte]@wp.pl
tel : 535[zasłonięte]111
(w godzinach 10- 18)
gg : 39[zasłonięte]216
|
|
|
|
19 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002
7[zasłonięte]417 33
Pod Filarami S.C.
Włodzimierz Zapała,
Wojciech Zapała,
ul. Kasprowicza 32
01-871 Warszawa
|
|
|
|
list polecony ekonomiczny
list polecony priorytetowy
Cennik w folderze "dostawa i płatność"
Odbiór osobisty w Warszawie
ul. Kasprowicza 32
(w pobliżu stacji Metra "Słodowiec")
w godzinach :
pon - pt : 11 - 19
sob : 10 - 14
PO WCZEŚNIEJSZYM TELEFONICZNYM BĄDŹ
E-MAILOWYM, UMÓWIENIU SIĘ ZE SPRZEDAJĄCYM
- płatność przelewem :
16 zł (do 30 kg)
- za pobraniem :
22,50 zł (do 30 kg)
MASZ PROBLEM Z OKREŚLENIEM KOSZTÓW WYSYŁKI?
SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI
TOWAR WYSYŁAMY W CIĄGU 2-CH KOLEJNYCH DNI ROBOCZYCH PO ZAKSIĘGOWANIU WPŁATY.
|
|
|
|
PRZED ZAKUPEM ZAPOZNAJ SIĘ ZE STRONĄ O MNIE.
WSZYSTKIE TOWARY SĄ NOWE- do każdego zakupu wystawiany jest paragon bądź faktura VAT.
|
|
|
ŁAPKI SILIKONOWE PIESKI - FIRMY GALICJA
U NAS NAJTANIEJ!
TYLKO 8,50 zł
Urocza i bardzo praktyczna łapka silikonowa, umożliwia trzymanie gorących naczyń bez ryzyka poparzenia.
Wyjątkowo odporna na wysoką i niską temperaturę, elastyczna i bardzo trwała oraz łatwa do utrzymania w czystości.
Niezastąpiona w każdej kuchni.
Zawsze pod ręką, zawsze czysta, zabawna i bardzo dekoracyjna.
Dzięki silikonowym łapkom możesz wyjąć z piekarnika rozgrzaną brytfankę albo przenieść na stół pojemnik z gorącą zapiekanką bez ryzyka oparzenia rąk.
Silikon to tworzywo odporne na wysoką temperaturę, elastyczne i bardzo trwałe.
KOLORY DO WYBORU :
- różowy/czerwony
-zielony
-pomarańczowy
-żółty
Po zakupie prosimy w wiadomości dla sprzedającego podanie wybranego koloru. W innym przypadku kolor będzie wybierany losowo
Za przesyłkę kurierem na naszych aukcjach płacisz tylko raz (do 30 kg) 16 zł
PROMOCJA!
Zrób zakupy na naszych aukcjach za 60 zł, a dostaniesz GRATIS uniwersalną ściereczkę z mikrowłókna.
Do zakupionych produktów dołączamy paragon, bądź fakturę na życzenie klienta.
Zobacz nasze pozostałe aukcje:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|