|
|
e-mail : [zasłonięte]@wp.pl
tel : 535[zasłonięte]111
(w godzinach 10- 18)
gg : 39[zasłonięte]216
|
|
|
|
19 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002
7[zasłonięte]417 33
Pod Filarami S.C.
Włodzimierz Zapała,
Wojciech Zapała,
ul. Kasprowicza 32
01-871 Warszawa
|
|
|
|
list polecony ekonomiczny
list polecony priorytetowy
Cennik w folderze "dostawa i płatność"
Odbiór osobisty w Warszawie
ul. Kasprowicza 32
(w pobliżu stacji Metra "Słodowiec")
w godzinach :
pon - pt : 11 - 19
sob : 10 - 14
PO WCZEŚNIEJSZYM
UMÓWIENIU SIĘ ZE SPRZEDAJĄCYM.
KURIER:
- płatność przelewem :
15 zł (do 30 kg)
- za pobraniem :
22,50 zł (do 30 kg)
MASZ PROBLEM Z OKREŚLENIEM KOSZTÓW WYSYŁKI?
SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI
|
|
|
|
PRZED ZAKUPEM ZAPOZNAJ SIĘ ZE STRONĄ
"O MNIE".
WSZYSTKIE TOWARY SĄ NOWE- do każdego zakupu wystawiany jest paragon bądź fatura VAT.
ZA POBRANIEM WYSYŁAMY ALLEGROWICZOM POWYŻEJ 10 POZYTYWNYCH KOMENTARZY.
|
|
|
Silikonowa trzepaczka 28 cm
POMARAŃCZOWA
U NAS NAJTANIEJ!
TYLKO 8,80 ZŁ
Produkty silikonowe są odporne na temperatury od - 40 st.C do + 220 st.C.
Przydatne do piekarników gazowych,elektrycznych, z obiegiem gorącego powietrza a także do kuchenek mikrofalowych i zamrażarek. Nadają się do mycia w zmywarce.
Potrawa podczas pieczenia nie przypala się i nie przywiera. Formy silikonowe są bardzo odporne, nie pochłaniają zapachów a ich czyszczenie jest łatwe. Formy silikonowej nie wolno stawiać na bezpośrednim źródle ciepła. Nie wolno kroić potrawy bezpośrednio w formie oraz stosować metalowych narzędzi kuchennych.
Silikonowa trzepaczka.
Elegancki uchwyt ze stali o satynowym połysku.
Długość 28 cm.
Na pozostałych naszych aukcjach można dostać trzepaczkę w innych kolorach.
ZAPRASZAMY
TOWAR NOWY, ORYGINALNIE ZAPAKOWANY
Za przesyłkę kurierem na naszych aukcjach płacisz tylko raz (do 30 kg) 15 zł
PROMOCJA!
Zrób zakupy na naszych aukcjach za 60 zł, a dostaniesz GRATIS uniwersalną ściereczkę z mikrowłókna.
Do zakupionych produktów dołączamy paragon, bądź fakture na życzenie klienta.
Zobacz nasze pozostałe aukcje:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|