Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

SIEKACZ TŁUCZEK DO MIĘSA 48 MOCNYCH OSTRZY

23-03-2012, 3:32
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 32.99 zł      Najwyzsza cena licytacji: 32.99 zł     
Użytkownik METEOR_FHUP
numer aukcji: 2217968523
Miejscowość Wieliczka
Kupiono sztuk: 1    Zostało sztuk: 49    Licytowało: 1    Wyświetleń: 45   
Koniec: 02-04-2012 14:28:24

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Title

Kontakt


Telefon: 514 [zasłonięte] 215
(telefony odbieram 10:00 - 14:00)

E-mail: [zasłonięte]@interia.pl

Przesyłka


List ekonomiczny: 9zł
(W przypadku wybrania wysylki listem ekonomicznym nie biore odpowiedzialnosci za paczke !)
List polecony: 11,50zł
List polecony priorytetowy: 13,50zł
Przesyłka pobraniowa: 16,50zł

Płatności

Przez PayU lub zwykły przelew bankowy na konto BRE BANK SA
52 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 581870

SIEKACZ TŁUCZEK NAKŁUWACZ DO MIĘSA



Tłuczek do mięsa powoduje zmiażdżenie struktury mięsa i wypływ soku, nacinanie zaś nie ma takich ubocznych skutków. Mięso jest wtedy o wiele smaczniejsze i nie ciągnie się, ponieważ nakłuwając mięso przerywa się wewnętrzną strukturę włókien. Nakłuwanie mięsa powoduje iż: nie skręca się ono na patelni, nie wysycha, smaży się równomiernie i skraca czas smażenia nawet o 40% Niezastąpiony przy przygotowywaniu mięs w domu i na grilla

  • Nowoczesny siekacz (tłuczek- nakłuwacz) mięsa z 48 nożami
  • Nakłuwanie mięsa powoduje iż: nie skręca się ono na patelni, nie wysycha, smaży się równomiernie i skraca czas smażenia nawet o 40%
  • Tłuczek do mięsa powoduje zmiażdżenie struktury mięsa i wypływ soku, nacinanie zaś nie ma takich ubocznych skutków. Mięso jest wtedy o wiele smaczniejsze i nie ciągnie się, ponieważ nakłuwając mięso się przerywa wewnętrzną strukturę włókien.
  • 48 ostrzy wykonanych ze stali nierdzewnej - ostrzone laserem
  • Urządzenie ma dużą ilość ostrzy [48], które wysuwają się przy uderzaniu w płat mięsa, nacinając je na całej długości przecinając ewentualne twarde tkanki i włókna .
  • Narzędzie używane przez profesjonalistów od 1962 roku!
  • Łatwe w czyszczeniu (rozbieralne), można myć w zmywarce
  • Plastikowa nasadka ochronna w komplecie.
  • Wymiary siekacza: 10,7CM X 15CM X 3,5CM







    Instrukcja obsługi:

  • Przed pierwszym użyciem należy narzędzie umyć.
  • Położyć płat mięsa (grube, cieńsze, małe lub duże - wg uznania) na desce do krojenia.
  • Przyłożyć siekacz do mięsa i nacisnąć omijając kości. Powtórzyć ok. 4-5 razy na całej powierzchni.
  • Przy bardzo grubych kawałkach mięsa, odwrócić je na drugą stronę i czynność powtórzyć.
  • Należy czyścić siekacz po każdym użyciu.
  • Co pewien czas należy naoliwić siekacz dla jego lżejszej pracy (olejem sałatkowym).


    UWAGA:

  • Noże są bardzo ostre. Po użyciu zawsze umieszczać w pojemniku ochronnym poza zasięgiem dzieci.
  • Używać tylko do zmiękczania mięsa bez kości




    ZAPRASZAM NA MOJE INNE AUKCJE!