Witamy w sklepie DAR-WIN
(Kliknij)
Kupujesz 1mb siatki w pełnym naciągu (ok. 90cm długości rzeczywistej).
Oferujemy do sprzedaży siatkę Q-NET 150 do wędzenia, peklowania, gotowania domowych wyrobów - szynek, baleronów oraz innych specjałów.
Siatka Q-NET to elastyczna siatka zwana potocznie pończochą lub rękawem.Posiada wszystkie zalety tradycyjnych siatek, lecz jest tak gęsta że zatrzymuje całą wilgoć w produkcie i przy jej zastosowaniu zbędne jest używanie folii celulozowej bądź kolagenowej. Dzięki zastosowaniu siatki Q-NET gotowe produkty nie wysychają i dłużej zachowują swoją świeżość.
Mięsa najlepiej nadziewać w siatki za pomocą odpowiedniej średnicy rur - tub. W pierwszej kolejności naciągamy siatkę na rurę o średnicy nie większej niż 150mm, następnie związujemy koniec siatki. Następną operacją jest uformowanie i przepchnięcie mięsa przez naszą rurę sukcesywnie naciągając siatkę na mięsku.
Kaliber - średnica siatki 150mm.
Ilość 1mb to 1szt towaru.
Siatka posiada atest PZH.
Aby siatka ta zachowała swoje właściwości powinna być przechowywana w suchym, przewiewnym miejscu, w temperaturze od 4°C do 25°C, maksymalnie do 36 miesięcy. Wytrzymałość termiczna siatki Q-NETw przypadku gotowania wynosi 120°C.
W ofercie posiadamy również termometry, drożdże gorzelnicze , drożdże winiarskie oraz inne akcesoria do wyrobu wędlin i alkoholi.
Przy zakupach na kilku aukcjach wszystkie zakupione artykuły wysyłamy w jednej paczce.
Serwis Allegro sam wylicza koszt przesyłki.
Zakupy na moich aukcjach są w 100% bezpieczne!
Jesteśmy legalnie działającą firmą. Do każdych zakupów dołączony jest paragon lub na życzenie faktura vat.
Wszystkie nasze aukcję objęte są Programem Ochrony Kupujących. Program zapewnia Kupującemu rekompensatę do 10.000 zł w przypadku, gdy: - zapłacił za towar, ale go nie otrzymał; - otrzymał towar, który znacznie różni się od opisanego w ofercie. Rekompensata jest finansowana ze środków Allegro.
Uwaga: wszystkie artykuły posiadamy w magazynie, a zamówienia do Klientów wysyłamy na bieżąco - codziennie od poniedziałku do piątku.
|