Witamy w sklepie DAR-WIN
(Kliknij)
Kupujesz 1mb siatki w pełnym naciągu (ok. 95cm długości rzeczywistej).
Oferujemy biało-czerwoną siatkę EXTRA 180/48 do wędzenia, peklowania, gotowania domowych wyrobów - szynek, baleronów oraz innych specjałów.
Siatka EXTRA to siatka elastyczna, która posiada 20% mocniejszy ścisk w porównaniu do siatki CLASSIC. Wszystkie siatki EXTRA wykonane są z nici gumowych i przędzy poliestrowej.
Mięsa najlepiej nadziewać w siatki za pomocą odpowiedniej średnicy rur - tub. W pierwszej kolejności naciągamy siatkę na rurę o średnicy nie większej niż 180mm, następnie związujemy koniec siatki. Następną operacją jest uformowanie i przepchnięcie mięsa przez naszą rurę sukcesywnie naciągając siatkę na mięsku.
Kaliber - średnica siatki 180mm z 48 oczkami na obwodzie.
Siatka posiada atest PZH.
Aby siatka ta zachowała swoje właściwości powinna być przechowywana w suchym, przewiewnym miejscu, w temperaturze od 4°C do 25°C, maksymalnie do 36 miesięcy.
Wytrzymałość termiczna siatki EXTRA wynosi 120°C w przypadku gotowania oraz 240°C w przypadku pieczenia (dzięki wzmocnionemu oplotowi gumy). Surowce użyte do produkcji siatki EXTRA to nici gumowe oraz przędza poliestrowa, które są dopuszczone do kontaktu z żywnością.
W ofercie posiadamy również esencje smakowe, termometry, drożdże gorzelnicze , drożdże winiarskie oraz inne akcesoria do wyrobu wędlin i alkoholi.
Przy zakupach na kilku aukcjach wszystkie zakupione artykuły wysyłamy w jednej paczce.
Serwis Allegro sam wylicza koszt przesyłki.
Zakupy na moich aukcjach są w 100% bezpieczne!
Jesteśmy legalnie działającą firmą. Do każdych zakupów dołączony jest paragon lub na życzenie faktura vat.
Wszystkie nasze aukcję objęte są Programem Ochrony Kupujących. Program zapewnia Kupującemu rekompensatę do 10.000 zł w przypadku, gdy: - zapłacił za towar, ale go nie otrzymał; - otrzymał towar, który znacznie różni się od opisanego w ofercie. Rekompensata jest finansowana ze środków Allegro.
Uwaga: wszystkie artykuły posiadamy w magazynie, a zamówienia do Klientów wysyłamy na bieżąco - codziennie od poniedziałku do piątku.
|