Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Sery, masło, jogurt, kefir, Edith Zeltner

19-01-2012, 22:27
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 30.30 zł     
Użytkownik BestselleryPL
numer aukcji: 2002935205
Miejscowość Warszawa
Wyświetleń: 15   
Koniec: 16-01-2012 07:46:59
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Przedmiotem aukcji jest:

Sery, masło, jogurt, kefir

Edith Zeltner, Lotte Hanreich

Dane:
  • ISBN:978[zasłonięte][zasłonięte]07376
  • liczba stron: 175
  • okładka: twarda
  • wydawnictwo: Multico
  • Rok wydania: 2009
  • Stan produktu: nowy, nieużywany



  • Opis książki:
    Jak samodzielnie zrobić ser z mleka krowiego, owczego lub koziego? Smak domowego masła, sera czy twarożku jest wyjątkowy. Wystarczy dobrej jakości mleko, niezbędne dodatki oraz sprawdzony przepis, by samemu wyprodukować doskonały nabiał - zawsze świeży, bez konserwantów.Domowe sery, twarogi, kefir czy masło będą zdrowym i atrakcyjnym urozmaiceniem naszych posiłków. Goście nie uwierzą, że te przysmaki zrobiliśmy sami.Nasz poradnik zawiera ponad 120 szczegółowych przepisów na przetwarzanie krowiego, koziego i owczego mleka. Pozwolą one we własnej kuchni zrobić m.in.:- twarogi i twarożki, ser smażony i kwargiel- bryndzę i mozzarellę, pecorino i fetę- ser monastyrski i ser piwny- sery pleśniowe - brie, camembert, roquefort- sery półtwarde i twarde - tylżycki, cheddar, ementaler, parmezan- śmietanę i masło- zsiadłe mleko, jogurt i kefirPonadto: wszystko na temat mleka, wyposażenie serowni, ogólne zasady wytwarzania serów, tajniki obróbki skrzepu, przyczyny powstawania wad serówPraktyczny poradnik dla domowych serowarów.


    Zobacz nasze pozostałe aukcje

    Dodaj nas do ulubionych sprzedawców

    Zapraszamy serdecznie.