Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Sery, masło, jogurt, kefir

31-01-2014, 2:07
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 31.49 zł     
Użytkownik Lideria.pl
numer aukcji: 3846723933
Miejscowość Warszawa
Wyświetleń: 6   
Koniec: 31-01-2014 02:16:11

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Rok wydania (xxxx): 2009
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

biuro

Lideria - Biuro

+48 22[zasłonięte]695-45
lideria.biuro[zasłonięte]@lideria.pl


konto

      97 1140 [zasłonięte] 200400           3002 [zasłonięte] 347810

dostawa
Sprawdź szczegóły w :
"Dostawa i płatność"

Odbiór osobisty
w Warszawie

Nie wysyłamy paczek
za granicę.






produkt

Sery, masło, jogurt, kefir

Autor: Lotte Hanreich, Edith Zeltner
  • ilość stron: 176
  • oprawa: twarda
  • format: 152x215
  • data wyd: 2009
  • wydawca: Multico
  • EAN: 978[zasłonięte][zasłonięte]07376
Jak samodzielnie zrobią ser z mleka krowiego, owczego lub koziego? Smak domowego masła, sera czy twarożku jest wyjątkowy. Wystarczy dobrej jakości mleko, niezbędne dodatki oraz sprawdzony przepis, by samemu wyprodukować doskonały nabiał ? zawsze świeży, bez konserwantów.

Domowe sery, twarogi, kefir czy masło będą zdrowym i atrakcyjnym urozmaiceniem naszych posiłków. Goście nie uwierzą, że te przysmaki zrobiliśmy sami.

Nasz poradnik zawiera ponad 120 szczegółowych przepisów na przetwarzanie krowiego, koziego i owczego mleka. Pozwolą one we własnej kuchni zrobią m.in.:

? twarogi i twarożki, ser smażony i kwargiel
? bryndzę i mozzarellę, pecorino i fetę
? ser monastyrski i ser piwny
? sery pleśniowe ? brie, camembert, roquefort
? sery półtwarde i twarde ? tylżycki, cheddar, ementaler, parmezan
? śmietanę i masło
? zsiadłe mleko, jogurt i kefir

Ponadto: wszystko na temat mleka, wyposażenie serowni, ogólne zasady wytwarzania serów, tajniki obróbki skrzepu, przyczyny powstawania wad serów

Praktyczny poradnik dla domowych serowarów.

    Jak nie płacić za dostawę?


    1. Przy zakupie dowolnej pozycji z kategorii:  Darmowa dostawa
    2. Do pozycji oznaczonych darmową wysyłką możesz dodać przedmioty
         z naszych pozostałych aukcji, a paczkę i tak wyślemy bezpłatnie!
    

Jak kupić przedmioty z kilku naszych aukcji
i zapłacić tylko raz za dostawę?


1. Dodaj wszystkie zakupione u nas PRZEDMIOTY do koszyka      
2. Przejdź do koszyka, zaznacz wybrane pozycje i kliknij przycisk  


Uwaga! Nie używaj przycisku "Kup Teraz" dla każdej aukcji osobno!
Wystarczy tylko raz potwierdzić zakup w koszyku.