Postaw
na Tradycje-Ser Ręcznie wyrabiany Metoda Tradycyjna.
Ser
wędzony(oscypek)
wędzony
ser przygotowywany z mleka krowiego, specyficzny dla klimatu Małopolski
,oraz polskich gór Podhalańskich. Wyciskany jest metoda
tradycyjna , czyli ręcznie
w tzw. formie do robienia oscypków , która tez
wykonana jest ręcznie, i ma różne
wzory nawiązujące do charakterystyki
regionu, czyli motywów góralskich.
Ser
wędzony(oscypek)
jest naturalnie na drzewie
bukowym, stad niepowtarzalny smak i aromat.Idealny na wszelkiego
rodzaju
imprezy.
Teraz
już w zasięgu reki. Nie musisz Jechać w góry aby zasmakować
prawdziwej uczty smaków.
ZDROWO
SMACZNIE NATURALNIE-BEZ KONSERWANTóW TO WłAŚNIE SER WEDZONY
Z
PODHALA.
Zdrowa
Żywnośc z Podhala-BEZ KONSERWANTÓW.
Ser
Wyrabiany jest codziennie,oraz
wędzony
przed wysyłką, a wiec produkt jest najwyższej świeżości , i
Gwarancjii Smaku.
Zależy
Ci na Szybkiej Dostawie? Wybierz opcje Kurier
Przesyłki
Wysyłane Kurierem są na drugi dzień u Klienta, pod same drzwi,do
rąk własnych, a wiec nigdzie paczka nie leżakuje,co jest dodatkowym
atutem w ŚWIEŻOŚCI
SERÓW.
Kurier
dostarcza serki na drugi dzień, a więc świeżość
i jakość PIERWSZ KLASA-jest niezatracona.
Postaw
na jakość i Profesjonalizm.
Zapraszamy
do
współpracy hotele, restauracje.
Przy
większych zamówieniach negocjacja cen.