Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Sekrety dobrej kuchni - Janusz Zdrojewski

08-06-2014, 12:35
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 20 zł     
Użytkownik www_legolas_pl_2
numer aukcji: 4225800976
Miejscowość Kraków
Wyświetleń: 3   
Koniec: 08-06-2014 12:15:59

Dodatkowe informacje:
Stan: Używany
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 2011
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Kontakt

Antykwariat Legolas

ul. Czysta 10
31-121 Kraków
tel.: 12 [zasłonięte] 53
tel.: 789 [zasłonięte] 962
mail: [zasłonięte]@legolas.pl

Informacja o wysyłce

Wysyłka następuje do 48 godz. po zaksięgowaniu wpłaty na koncie

  • koszt wysyłki podany jest zawsze na aukcji
  • kurier - Siódemka - przelew oraz pobranie
  • Poczta Polska - list ekonomiczny oraz priorytet
  • odbiór osobisty

Odbiór osobisty


Znajdziecie nas w samym sercu Krakowa, na ulicy Czystej 10
Dobry i łatwy dojazd komunikacją miejską oraz samochodem. Zapraszamy.

Kraków,
ul. Czysta 10

Numer konta

Legolas
Księgarnia & Antykwariat

mBank (BRE Bank):

Akronim s.c.
ul. Kremerowska 4
31-130 Kraków

 

PhotobucketmBank

83 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 727264

W tytule wpłaty koniecznie proszę podać nick oraz numer aukcji.
o mnie
Image and video hosting by TinyPic

Sekrety dobrej kuchni

 = Tego nie znajdziesz w żadnej książce kucharskiej. Praktyczne porady oraz przepisy , nie tylko wegetariańskie =


 

 


Janusz Zdrojewski

 

EAN: 978[zasłonięte][zasłonięte]17482
ISBN:[zasłonięte]978-83748-22-9
Stron: 270,
Format: 17x23.5 cm
Rok wydania: 2011,
oprawa broszurowa
Wydawnictwo: W.F.W.
 
________________________________________________________
DKsiążka ta będzie nieodłączną pomocą, przynajmniej w początkowej fazie twojej przygody z kuchnią. Nie jest to typowa książka kucharska, jakich wiele na rynku (aczkolwiek zawiera w sobie wiele sprawdzonych i smacznych przepisów kulinarnych), lecz poradnik jak poruszać się po kuchni, nie popełniając gaf.
Ideą było zebranie w jednej książce dobrych, praktycznych porad kucharskich oraz przybliżenie czytelnikowi różnych ogólnych zagadnień kulinarnych, na przykład jakie przyprawy komponują się z jakimi potrawami lub w jakim czasie najkorzystniej kupić świeże warzywo lub owoc, by nie przepłacać.
Z tych sprawdzonych porad korzystać można zarówno przygotowując wytrawne dania, jak i w codziennej praktyce kulinarnej. W każdych zaś okolicznościach uczynią one gotowanie przyjemnym i smacznym.
__________________________________

Książka jest używana, w stanie dobrym plus.