Składniki:
CAPPUCCINO: izolat białek serwatki CFM (pozyskiwany z wykorzystaniem technologii niskociśnieniowej iniskotemperaturowej ultra- i mikrofiltracji krzyżowej – dostarcza wszystkich niezbędnych aminokwasów, jak również biologicznie aktywnych mikrofrakcji białkowych takich jak beta laktoglobulina, alfa laktoalbumina, surowicza albumina wołowa, immunoglobulina G, laktoferryna i glikomakropeptyd), L-glutamina, L-arginina, acesulfam-K, sukraloza, Naturalne i Sztuczne Dodatki Smakowe (cappuccino), barwnik (brązowy).
MALINOWY: izolat białek serwatki CFM (pozyskiwany z wykorzystaniem technologii niskociśnieniowej i niskotemperaturowej ultra- i mikrofiltracji krzyżowej – dostarcza wszystkich niezbędnych aminokwasów, jak również biologicznie aktywnych mikrofrakcji białkowych takich jak beta laktoglobulina, alfa laktoalbumina, surowicza albumina wołowa, immunoglobulina G, laktoferryna i glikomakropeptyd), L-glutamina, L-arginina, acesulfam-K, sukraloza, Naturalne i Sztuczne Dodatki Smakowe (malina), barwnik (pąsowy). (** Może wpływać na aktywność i koncentrację u dzieci).
TRUSKAWKOWY: izolat białek serwatki CFM (pozyskiwany z wykorzystaniem technologii niskociśnieniowej i niskotemperaturowej ultra- i mikrofiltracji krzyżowej – dostarcza wszystkich niezbędnych aminokwasów, jak również biologicznie aktywnych mikrofrakcji białkowych takich jak beta laktoglobulina, alfa laktoalbumina, surowicza albumina wołowa, immunoglobulina G, laktoferryna i glikomakropeptyd), L-glutamina, L-arginina, acesulfam-K, sukraloza, Naturalne i Sztuczne Dodatki Smakowe (truskawka), barwnik (czerwony).
WANILIOWY: izolat białek serwatki CFM (pozyskiwany z wykorzystaniem technologii niskociśnieniowej i niskotemperaturowej ultra- i mikrofiltracji krzyżowej – dostarcza wszystkich niezbędnych aminokwasów, jak również biologicznie aktywnych mikrofrakcji białkowych takich jak beta laktoglobulina, alfa laktoalbumina, surowicza albumina wołowa, immunoglobulina G, laktoferryna i glikomakropeptyd), L-glutamina, L-arginina, acesulfam-K, sukraloza, Naturalne i Sztuczne Dodatki Smakowe (wanilia).
WANILIA-OWOCE LEŚNE: izolat białek serwatki CFM (pozyskiwany z wykorzystaniem technologii niskociśnieniowej i niskotemperaturowej ultra- i mikrofiltracji krzyżowej – dostarcza wszystkich niezbędnych aminokwasów, jak również biologicznie aktywnych mikrofrakcji białkowych takich jak beta laktoglobulina, alfa laktoalbumina, surowicza albumina wołowa, immunoglobulina G, laktoferryna i glikomakropeptyd), L-glutamina, L-arginina, acesulfam-K, sukraloza, Naturalne i Sztuczne Dodatki Smakowe (krem waniliowy, malina, jeżyna), barwnik (karmoizyna**, niebieski). (** Może wpływać na aktywność i koncentrację u dzieci).
|