Wysokiej jakości baton proteinowy z czekoladą.
Współpracujemy tylko z producentami lub bezpośrednimi dystrybutorami na Polskę.
Kupując u nas masz gwarancję świeżości i autentyczności sprzedawanych przez nas produktów.
CHOCOPRO zawiera 18 gramów białka pochodzącego z mieszanki wysokiej jakości białek serwatki, kazeiny oraz białka mleka. Białko zawarte w CHOCOPRO przyczynia się do wzrostu i utrzymania masy mięśniowej oraz utrzymania normalnego stanu kości. Możesz cieszyć się smakiem tego pożywnego batona zawsze kiedy potrzebujesz dostarczyć organizmowi związków odżywczych!
Bez Aspartamu.
Sposób użycia: Spożyj 1 baton kiedy tylko potrzebujesz energii lub białka. W zależności od swoich indywidualnych potrzeb żywieniowych możesz spożywać więcej niż 1 baton dziennie. Stosuj ten produkt w połączeniu z jedzeniem, jako część zdrowej, zbilansowanej diety, a nie jako zastępstwo dla niej.
Informacje alergiczne: Zawiera białko pochodzenia mlecznego. Wyprodukowano w zakładzie przetwarzającym mleko, soję, białko jajeczne, gluten i orzechy!
Smaki: PODWÓJNA CZEKOLADA, BIAŁA CZEKOLADA-OWOCE LEŚNE, CZEKOLADA-MIGDAŁ, CAPPUCCINO , TIRAMISU, BIAŁA CZEKOLADA-CYTRYNA
Informacje Żywieniowe |
Wielkość Porcji: 1 baton (55 g) Ilość Porcji na Baton: 1 |
Ilość |
na baton |
na 100 g |
Wartość Energetyczna |
888 kJ |
1614 kJ |
|
212 kcal |
385 kcal |
Białko |
18 g |
33 g |
Węglowodany |
22 g |
40 g |
Tłuszcze |
5.8 g |
10.5 g |
Błonnik |
1.65 g |
3 g |
Składniki: wysokofruktozowy syrop kukurydziany, mieszanka białek (kazeinian wapnia, koncentrat białek serwatki, koncentrat białek mleka), tłuszcz warzywny, lecytyna sojowa, maltodekstryna, aromat, sól. Polewa czekoladowa: tłuszcz warzywny, cukier, odtłuszczone kakao, masło kakaowe 10/12%, lecytyna sojowa, aromat. |
INFORMACJE DLA ADMINISTRACJI alle
Produkt jest dopuszczony do sprzedaży pozaaptecznej.
Ustawa z dn. 11-05-2001 o warunkach zdrowotnych zywności i żywienia Dz. U. nr 63 , poz. 634,z późniejszymi zmianami,
rozporządzenie Ministra Zdrowia z dn.19-12-2002 w sprawie suplementów diety Dz. U. nr 27 , poz.236 z 2003.