Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

SCIENCE OF FOOD K. Sherrington, P. Gaman

11-04-2015, 2:49
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 294 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5169787619
Miejscowość Kalisz
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 2   
Koniec: 11-04-2015, 2:53

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania

info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978[zasłonięte][zasłonięte]28430, 978[zasłonięte][zasłonięte]62959, 978[zasłonięte][zasłonięte]06237, 978[zasłonięte][zasłonięte]85076, 978[zasłonięte][zasłonięte]54142, 978-[zasłonięte][zasłonięte]28430, 978-[zasłonięte][zasłonięte]62959, 978-[zasłonięte][zasłonięte]06237, 978-[zasłonięte][zasłonięte]85076, 978-[zasłonięte][zasłonięte]54142
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

Science of Food: Introduction to Food Science, Nutrition and Microbiology

PRODUCT DETAILS:
Author: K. B. Sherrington, P. M. Gaman
Language: English
Publisher: A Butterworth-Heinemann Title
Publication Date: 19 Sep 1996
Dimensions: 18.9 x 1.8 x 24.6 cm
Format: Paperback
Pages: 304
Condition: NEW
Product_ID: A75A6BC73X

The textbook provides a thorough grounding in the science of food preparation for BTEC National, HNC/D, and GNVQ Hospitality and Catering. It will also be useful for courses in Home Economics, Food Science, Food Technology, Dietetics and Nutrition. Topics are introduced through clear, concise explanations supported by up-to-date data.

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.


FOOD AND NUTRITION Joan Webster-Gandy

FOOD AND NUTRITION Anita Tull

FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

MOLECULAR GASTRONOMY EXPLORING THE SCIENCE OF ...

FOX AND CAMERON'S FOOD SCIENCE, NUTRITION AND ...

FOOD CHEMISTRY H.-D. Belitz, Werner Grosch