Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

SCIENCE OF BAKERY PRODUCTS William Edwards

18-02-2014, 1:37
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 168 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 3898044248
Miejscowość Kalisz
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 2   
Koniec: 18-02-2014 01:40:13

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Rok wydania (xxxx): 2007
Kondycja: bez śladów używania
Język: angielski
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>11598, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>40448, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>76981, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>04648, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>88470, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>11598, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>40448, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>76981, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>04648, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>88470

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Science of Bakery Products (Royal Society of Chemistry Paperbacks)

SCIENCE OF BAKERY PRODUCTS William Edwards

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: William Edwards
Language: English
Publisher: Royal Society of Chemistry
Publication Date: 6 Jan 2007
Dimensions: 2.1 x 15.9 x 23.3 cm
Format: Hardcover
Pages: 274
Condition: NEW
Product_ID: AD54A44868

 

 

Ever wondered why bread rises? Or why dough needs to rest? From cakes and biscuits to flat breads and standard loaves, the diversity of products is remarkable and the chemistry behind these processes is equally fascinating. The Science of Bakery Products explains the science behind bread making and other baked goods. It looks at the chemistry of the ingredients, flour treatments, flour testing and baking machinery. Individual chapters focus on the science of breads, pastry, biscuits, wafers and cakes. The book concludes with a look at some experiments and methods and goes on to discuss some ideas for the future. The Science of Bakery Products is an interesting and easy to read book, aimed at anyone with an interest in everyday chemistry.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 CULINARY REACTIONS: EVERYDAY CHEMISTRY OF COOKING

 UNDERSTANDING BAKING Joseph Amendola, Nicole Rees

 HOW BAKING WORKS Paula Figoni

 SCIENCE OF FOOD K. Sherrington, P. Gaman

 NEUROGASTRONOMY Gordon Shepherd

 THE SCIENCE OF SUGAR CONFECTIONERY William Edwards