| ![](http://cheapbook.pl/images/allegro_foto/Okladki/978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>40448.jpg) Science of Bakery Products (Royal Society of Chemistry Paperbacks)
Author: William Edwards Language: English Publisher: Royal Society of Chemistry Publication Date: 6 Jan 2007 Dimensions: 2.1 x 15.9 x 23.3 cm Format: Hardcover Pages: 274 Condition: NEW
Ever wondered why bread rises? Or why dough needs to rest? From cakes and biscuits to flat breads and standard loaves, the diversity of products is remarkable and the chemistry behind these processes is equally fascinating. The Science of Bakery Products explains the science behind bread making and other baked goods. It looks at the chemistry of the ingredients, flour treatments, flour testing and baking machinery. Individual chapters focus on the science of breads, pastry, biscuits, wafers and cakes. The book concludes with a look at some experiments and methods and goes on to discuss some ideas for the future. The Science of Bakery Products is an interesting and easy to read book, aimed at anyone with an interest in everyday chemistry. ISBN: 978[zasłonięte][zasłonięte]40448
| | PROSZĘ ZAPOZNAĆ SIĘ Z WARUNKAMI AUKCJI PODANYMI NA DOLE STRONY ORAZ NA STRONIE O MNIE I W TREŚCI WIADOMOŚCI POTWIERDZAJĄCEJ ZAKUP W moim sklepie kupisz najtańsze w Polsce książki w języku angielskim. Jeśli jesteś zainteresowaniy jakąś pozycją, a nie posiadam jej aktualnie wystawionej - proszę o wiadomość - gwarantuję, że u mnie będzie najtaniej! Zapraszam na inne aukcje Wyszukiwanie za pomocją numeru ISBN: WYSZUKIWARKA ISBN JEŚLI ZNAJDZIESZ DANĄ POZYCJĘ TANIEJ U KOGOŚ NA ALLEGRO - PROSZĘ O INFORMACJĘ PRZED ZAKUPEM - U MNIE BĘDZIE JESZCZE TANIEJ! DO KAŻDEJ PRZESYŁKI PACZKĄ POCZTOWĄ LUB KURIEREM DOŁĄCZAM DARMOWĄ KSIĄŻKĘ UŻYWANĄ Z LISTY DOSTĘPNEJ NA STRONIE "O MNIE" Warunkiem otrzymania darmowej książki jest wpisanie jej numeru w formularzu dostawy. Zdjęcie poglądowe - okładki mogą się różnić. | |