Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

SAUSAGE MAKING Ryan Farr

29-06-2015, 15:28
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 173.25 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5406897760
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 4   
Koniec: 29-06-2015 15:16:50

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>46784, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>50043, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>52747, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>21017, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>55005, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>46784, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>50043, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>52747, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>21017, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>55005

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Sausage Making

SAUSAGE MAKING Ryan Farr

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Ryan Farr
Language: English
Publisher: Chronicle Books
Publication Date: 1 May 2014
Dimensions: 25.7 x 20.3 x 2.5 cm
Format: Hardcover
Pages: 208
Condition: NEW
Product_ID: 145B1A1787

 

 

A complete sausage-making manual from meat mastermind Ryan Farr, with more than 100 how-to pictures. Detailed descriptions of the process provide accessible and authoritative information for all levels of cooks. DIY cooks, weekend warriors and meat lovers will learn the secrets behind Farr's acclaimed 4505 hot dogs, as well as all sorts of other handmade sausages (cased and uncased). Includes the basics of sausage making for all styles, detailed process how-to's, plus 10 master recipes and 45 recipes for your own handmade sausage and fixings.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 WHOLE BEAST BUTCHERY

 CURING & SMOKING: RIVER COTTAGE HANDBOOK NO.13

 MEAT HOOK MEAT BOOK Tom Mylan

 HAMBURGER GOURMET David Japy, Elodie Rambaud

 THE ART OF MAKING FERMENTED SAUSAGES Marianski

 CHARCUTERIE: CRAFT OF SALTING, SMOKING, AND CURING