Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

SAUSAGE-MAKING COOKBOOK Jerry Predika

29-06-2015, 4:32
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 133.35 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5405710446
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 2   
Koniec: 29-06-2015 04:37:53

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>05852, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>76785, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>62897, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>17169, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>20291, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>05852, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>76785, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>62897, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>17169, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>20291

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Sausage-making Cookbook

SAUSAGE-MAKING COOKBOOK Jerry Predika

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Jerry Predika
Language: English
Publisher: Stackpole Books
Publication Date: 1 Dec 1983
Dimensions: 14 x 2 x 21.6 cm
Format: Hardcover
Pages: 182
Condition: NEW
Product_ID: AD11[zasłonięte]937

 

 

230 sausage-making recipes from around the world, including tips on equipment and techniques.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 CURING & SMOKING: RIVER COTTAGE HANDBOOK NO.13

 HOME SAUSAGE MAKING Peery, Reavis

 MASTERING THE CRAFT OF MAKING SAUSAGE Anderson

 THE COMPLETE IDIOT'S GUIDE TO SAUSAGE MAKING King

 THE SAUSAGE BOOK Paul Peacock

 HOME PRODUCTION OF QUALITY MEATS AND SAUSAGES