Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Sól Peklowa - Peklosól 1000g od HSP

20-07-2015, 9:52
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 1.75 zł     
Użytkownik hsp-online
numer aukcji: 5518669333
Miejscowość krobia
Wyświetleń: 8   
Koniec: 20-07-2015 09:37:25
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Kontakt
HSP Przyprawy Opakowania Osłonki                                ul. Jutrosińska 7                     63-840 Krobia                        NIP 696[zasłonięte]154-65
Wszelkie pytania i wątpliwości prosimy kierować na adres [zasłonięte]@hsp-online.pl         GG:[zasłonięte]36115                     lub                             kontakt telefoniczny          667 [zasłonięte] 050   możliwy od poniedziałku do piątku w  godz: 9:00 - 16:00
Płatność
Wpłaty prosimy dokonać za pośrednictwem allegro lub na rachunek bankowy                 28 2490 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0050000 [zasłonięte] 650100 Alior Bank /Leszno
W tytule przelewu proszę podać swój nick z allegro
Wysyłka 
Towar wysyłamy maksymalnie w ciągu 2 dni roboczych od momentu zaksięgowania płatności.
Koszty wysyłki znajdziesz w górnej części strony w opcji "Dostawa i płatność".
Paczka do 30kg (kurier Siódemka) - płacisz tylko raz, niezależnie od ilości produktów zakupionych na naszych aukcjach.

 

Sól Peklowa - Peklosól 1000g od HSP

 

 

 

Działanie

Sól Peklowa służy do nacierania mięsa lub sporządzania zalewy peklującej.

 

 

Sposób użycia

Peklowanie metodą suchą: mięso natrzeć solą peklową, następnie pozostawić na ok. 24h. 20g soli peklowej wystarcza do natarcia około 1 kg mięsa.

Peklowanie metoda nastrzykową: przygotować roztwór z soli peklowej z wodą, nastrzyknąć nim mięso i pozostawić na około 72h do zapeklowania. 25g soli peklowej rozpuszczonej w 100ml wody wystarcza do nastrzyknięcia około 1kg mięsa.

Peklowanie metoda zalewową: rozpuścić sól peklową w wodzie 50g na 1l wody. Mięso powinno być całkowicie zanurzone w zalewie przez około 7 dnin. Peklowane mięso należy przechowywać w temperaturze ok. 8o C. Zapeklowane mięso należy upiec, uwędzić lub sparzyć (włożyć do gorącej wody i delikatnie podgrzewać, utrzymując temperaturę 95oC przez 1 h  na 1 kg mięsa)  

 

 

Opakowanie

Sól peklowa  zapakowana  jest w atestowane woreczki foliowe PA/PE  zamknięte zgrzewem, oznaczone etykietą z nazwą , numerem partii oraz datą ważności.

 
 
 

Zobacz nasze pozostałe aukcje:

KomentarzePanelealle

Strona "o mnie"Wszystkie aukcje

darmowy panel allegro