Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Sól konserwowa / Peklosól 1000g ASG peklująca

05-07-2015, 13:34
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 2 zł     
Użytkownik -A_S_G-
numer aukcji: 5484787689
Miejscowość Człuchów
Wyświetleń: 1   
Koniec: 05-07-2015 13:25:28
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

logo
Kontakt
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe A.S.G Sławomir Goliszewski
77-300 Człuchów
Przemysłowa 3

[zasłonięte]@asg.biz.pl

+48 59 [zasłonięte] 35

 

Kupując bezpośrednio u producenta otrzymujecie Państwo 100% pełnowartościowy produkt w konkurencyjnych cenach.

Rachunek bankowy
Bank Spółdzielczy
Wysyłka
Odbiór osobisty
0zł
List ekonomiczny
5zł
List priorytetowy
9zł
List ekonomiczny polecony
9zł
List priorytetowy polecony
11zł
Kurier - UPS
16zł
Kurier za pobraniem - UPS
20zł

Wszelkie zamówienia realizujemy w ciągu 24h.

 

Zwroty i reklamacje:

Przyjmujemy wszelkie zwroty i reklamacje do 14 dni od daty zakupu wraz z dołączonym dowodem zakupu. Dodatkowo prosimy o kontakt na adres mailowy co pozwoli przyspieszyć Państwa zgłoszenie.

Pamiętaj

Do każdego zamówienia wystawiany jest paragon lub faktura VAT. Dodatkowo na życzenie każdego klienta do osłonek naturalnych wystawimy dokument HDI potwierdzający produkcję oraz pochodzenie danego produktu.

Sól konserwowa / Peklosól 1000g

Sól peklowa (peklosól) to mieszanka soli i azotanów potasu oraz sodu specjalnie przygotowana i stosowana do peklowania przetworów mięsnych. Najbardziej bezpieczna dla zdrowia peklosól zachowuje odpowiednie właściwości konserwujące.

 

Zastosowanie:

Podstawowe zadania peklosoli to konserwowanie mięsa które wstrzymuje rozwój bakterii gnilnych i chorobotwórczych. Dzięki peklowaniu wędlin i kiełbas uzyskają one piękny kolor i kruchość. Proces peklowania może odbywać się z wykorzystaniem różnych metod: na mokro, na sucho i poprzez nastrzykiwanie mięsa.


Skład:
Chlorek sodu (NaCl), azotyn sodu, substancje antyzbrylające.