Rachunek bankowy |
Meritum BANK 71 1300 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0007656 [zasłonięte] 529801
|
Koszty przesyłki |
List ekonomiczny 3zł List polecony ekonomiczny 5zł List polecony priorytetowy 6zł Przesyłka kurierska 18zł
|
|
Kwiaty i warzywa dla twojego ogrodu |
|
Witam na tej aukcji polecam
NASIONA NA KIEŁKI
RZODKIEWKA
20 G
PROMOCJA
TYLK0 1,75
KIEŁKI ZAWIERAJĄ WIELE CENNYCH WITAMIN I MIKROELEMENTÓW.
ZWŁASZCZA ZIMA SA NIEZWYKLE CENIONE, PONIEWAŻ MOŻNA JE ŁATWO PRZYGOTOWAĆ I SPOŻYWAĆ NA WIELE SPOSOBÓW.
KIEŁKI SMAKUJĄ WYBORNIE ZARÓWNO NA KANAPCE, JAK I JAKO DODATEK DO SAŁATEK I SURÓWEK, CZY DAŃ NA GORĄCO.
CZĘSTE SPOŻYWANIE KIEŁEK CHRONI PRZED NOWOTWORAMI I WIRUSAMI, WZMACNIA RÓWNIEŻ SYSTEM ODPORNOŚCIOWY.
JEST TO PRZYDATNE ZWŁASZCZA W OKRESIE JESIENNO-ZIMOWYM, KIEDY ŁATWO ZŁAPAĆ PRZEZIĘBIENIE.
Kiełki są dla organizmu źródłem cennych składników odżywczych, enzymów, soli mineralnych, prowitaminy A, witaminy B, D, E, K. W kiełkach rzodkiewki znajdują się między innymi: witamina A, C, PP, magnez, cynk, żelazo, sole wapnia. Świetnie nadaje się do sporządzania surówek, sałatek, jako dodatek do kanapek.
Produkcję kiełków najłatwiej prowadzić na kiełkownicy: wypłukane nasiona zamoczyć na 3-6 godzin w ciepłej, przegotowanej wodzie, a następnie równomiernie rozłożyć na siatce naczynia na kiełki. Dodać wody do dolnego poziomu siatki i dbać o jej systematyczne uzupełnianie i wymianę.
Dziękuje za zapoznanie się z moją ofertą
|