Najlepsza rzodkiew marynowana Tokyo Takuwan Daikon Oshinko 400 / 600 g. – SushiSam
Na etykiecie podana jest waga 400 / 420 g, w rzeczywistości rzodkiewki ważą około 600 g, niektóre więcej.

Używana do przyrządzania sushi w Hosomakach, Futomakach, Urumakach jako jeden ze składników. Kroimy w paseczki i tak wkładamy do rolek wraz z innymi składnikami.
Stosowane w restauracjach i barach sushi, pasują do łososia, krewetek, awokado i wszystkich składników, które harmonizują ze słodkim smakiem chrupiącej rzodkwi.
Można wykorzystywać w tradycyjnej kuchni jako dodatek do sałatek i innych potraw w zależności od naszych upodobań i smaku . Jest chrupiąca ma pyszny słodko kwaskowy smak.
Po wyjęciu z opakowania przekroić na pół i przełożyć całą zawartość do słoika typu twist, przechowywać w lodówce.
Skład: Rzodkiew, woda, sól, substancja zakwaszająca, substancje słodzące, środek konserwujący, substancja wzmacniająca, barwnik spożywczy.
Producent: Seafood Market Chiny
Data: 30.09.2012
Masa netto: 400/600 g.
Waga do wysyłki: 800 g.

Rzodkiewki występują w dwóch opakowaniach przedstawionych na zdjęcia i jednym z brandem SEAFOOD MARKET, wysyłane są losowo.
Pozdrawiamy
SushiSam