Najlepsza rzodkiew marynowana Tokyo Takun Daikon Oshinko opakowanie opisane 500 g w rzeczywistości rzodkiewki ważą około 700 g. – SushiSam Używana do przyrządzania sushi w Hosomakach, Futomakach, Urumakach jako jeden ze składników. Kroimy w paseczki i tak wkładamy do rolek wraz z innymi składnikami.
Stosowane w restauracjach i barach sushi, pasują do łososia, krewetek, awokado i wszystkich składników, które harmonizują ze słodkim smakiem chrupiącej rzodkwi.
Można wykorzystywać w tradycyjnej kuchni jako dodatek do sałatek i innych potraw w zależności od naszych upodobań i smaku . Jest chrupiąca ma pyszny słodko kwaskowy smak.
Po wyjęciu z opakowania przekroić na pół i przełożyć całą zawartość do słoika typu twist, przechowywać w lodówce.
Skład: Rzodkiew, woda, sól, kwas ocetowy E260, kwas cytrynowy E330, glutaminian sodu E621, sacharynian sodu E954, wodorosiarczyn sodu E222, barwnik żółty E102.
Producent: Chiny
Data: 20.04.2015
Masa netto: od 500 do 700 g.
Waga do wysyłki: 850 g.
Rzodkiewki występują w dwóch opakowaniach przedstawionych na zdjęciach, wysyłane są losowo.
Pozdrawiamy
SushiSam