Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Rzędowski Podstawy biochemii przem. spożywczego

04-06-2014, 17:50
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 19.99 zł     
Użytkownik dotisza
numer aukcji: 4214204653
Miejscowość Warszawa
Wyświetleń: 2   
Koniec: 04-06-2014 16:47:41

Dodatkowe informacje:
Stan: Używany
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 1960
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha



Witamy wszystkich na naszych aukcjach

Ponad 20 000 tytułów

Sprawdź sam - najniższe ceny



Przedmiotem tej aukcji jest książka


Wiesław Rzędowski


"Podstawy biochemii

przemysłu spożywczego"


kliknij, aby powiększyćZdjęcia przedmiotu


Rzędowski Podstawy biochemii przem. spożywczego

Wydawnictwo Przemysłu

Lekkiego i Spożywczego

Warszawa 1960

wydanie I

nakład 3000 egz.


stron 276


stan bardzo dobry -

okładka delikatnie podniszczona,
kartki lekko pożółkłe,
pieczątka "Archiuwum WPLiS
i "Egzemplarz okazowy",
naklejka WPL z numerem

dotisz


KONIECZNIE ZOBACZ MOJE INNE AUKCJE !!!


Polecam lekturę "O mnie "


zapraszam do licytacji





© AllegroPromo