Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Ryby na różne sposoby, Zilli Aldo [nowa]

28-02-2012, 19:59
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 37.30 zł     
Użytkownik book24
numer aukcji: 2030047549
Miejscowość Warszawa
Wyświetleń: 9   
Koniec: 30-01-2012 20:00:32

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Book24
Book24 - księgarnia internetowa serdecznie wita na swoich aukcjach w serwisie alle. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą oraz zakupu.
O nas

Kupując u nas masz pewność co do jakości zakupionego towaru, oraz szybkiej przesyłki.
Do każdej transakcji podchodzimy indywidualnie, staramy się, aby nasz klient był w 100% usatysfakcjonowany.

Każdą paczkę starannie pakujemy w tekturowe pudełko lub kopertę bąbelkową, tak aby w stanie nienaruszonym dotarła do odbiorcy.
Zwrot pieniędzy

Dane Kontaktowe

Po wylicytowaniu przedmiotu koniecznie wypełnij formularz dostawy, jeśli masz dodatkowe pytania napisz e-maila.

Book24 - księgarnia internetowa al.Solidarności 117 lok.406
00-140 Warszawa

e-mail: [zasłonięte]@book24.waw.pl
pon-pt: 9-18

Numer konta:
951[zasłonięte]200400[zasłonięte]70234[zasłonięte]730 (mBank)
501[zasłonięte]555811[zasłonięte]45200[zasłonięte]594 (Inteligo)


Zaufanie do Book24 Kurier UPS

Ryby na różne sposoby
Zilli Aldo

Ryby na różne sposoby
Dodatkowe informacje

  • ISBN:837[zasłonięte]0277
  • liczba stron: 144
  • Okładka: twarda
  • Wydawnictwo: Muza S.A.
  • Wymiary: 200 x 230 mm
  • Data wydania: 2[zasłonięte]006-10
  • Opis

    Ogromny asortyment dostępnych na rynku ryb i egzotycznych owoców morza może onieśmielać, dlatego właśnie znany restaurator londyński i słynny ekspert kuchni rybnej Aldo Zilli postanowił napisać "Ryby na różne sposoby". Książka ta, to nic innego, jak kompendium wiedzy, niezbędnej do właściwej obróbki, przygotowania i podania ryb oraz najbardziej nawet wymyślnych owoców morza. Aldo podpowie nam więc, jak odróżnić rybę świeżą od nieświeżej, jak dobrać zioła i przyprawy, tak, aby podkreślały, a nie tłumiły delikatny smak ryb. Z książki Zittiego dowiemy się również jak, krok po kroku, zapanierować filety rybne, jak wypatroszyć całą rybę, jak przygotować steki rybne i rolady. Dodatkowym udogodnieniem są ilustracje, które ilustrują każdy etap przygotowań; zwieńczeniem zaś - smakowite przepisy. Aldo dowodzi, że najlepsze dania z ryb to te, które powstają w oparciu o sprawdzone i niewyszukane metody przygotowania, takie jak pieczenie w folii, duszenie lub grillowanie. Książka podzielona jest na pięć rozdziałów, z których każdy poświęcony jest kolejno rybom okrągłym, płaskim, rybom egzotycznym, oleistym i skorupiakom. W każdej z części czytelnik znajdzie wyczerpujące informacje na temat poszczególnych gatunków oraz znakomite przepisy.

    [zasłonięte]@book24.waw.pl - Book24 - księgarnia internetowa