naSushi
ul. Świetlików 8/100
01-389 Warszawa
Tel. (+48) 609 [zasłonięte] 410
E-mail: [zasłonięte]@nasushi.pl
Proponujemy Państwu produkty światowych producentów, bez wychodzenia z domu. Naszą główną zaletą jest szeroki asortyment towarów oraz indywidualne podejście do Klienta, którego zadowolenie jest dla nas największą wartością. Mamy nadzieje, że pozostaniecie z nami na dłużej!
Zgodnie z ustawą z dnia 2 marca 2000 o ochronie praw konsumentów gwarantujemy Państwu prawo zwrotu zakupionego towaru w terminie 10 dni od daty otrzymania przesyłki. Warunkiem przyjęcia zwrotu jest odesłanie nam zakupionego towaru w oryginalnym i nieuszkodzonym opakowaniu, bez śladów użytkowania wraz z kompletem dokumentów. Zwroty towarów przyjmowane są wyłącznie na adres: Isp-Net, ul. Świetlików 8/100, 01-389 Warszawa. Zwrot należności za zwrócone towary nastąpi w terminie najpoźniej 14 dni roboczych od daty otrzymania zwrotu na wskazane przez Państwa konto bankowe lub przekazem pocztowym na wskazany w zamówieniu adres. Koszty odesłania towaru ponosi Kupujący. W chwili odbioru towaru od kuriera lub przedstawiciela Poczty Polskiej kupujący jest zobowiązany sprawdzić stan opakowania przesyłki. W przypadku stwierdzenia uszkodzenia opakowania lub taśmy zabezpieczającej należy spisać protokół reklamacyjny oraz jak najszybciej skontaktować się z Biurem Obsługi Klienta. Wszelkie reklamacje z tego tytułu będą uwzględniane jedynie po dostarczeniu protokołu reklamacyjnego.
Paczki wysyłamy w dni robocze do 24h po zaksięgowaniu należności na naszym koncie. Przesyłki wysyłane są za pośrednictwem Poczty Polskiej oraz Kuriera. Cena zależna jest od wagi zakupionych produktów. Kupując u nas kilka produktów za wysyłkę płacisz tylko RAZ ! Po zalicytowaniu kilku produktów należy zsumować wagi wszystkich produktów dodać 500g opakowania i odczytać cenę przesyłki podaną w tabelach obok. Za zakupy powyżej 250zł przesyłka gratis
Opis produktu
Ryż DAICHI - jest to wysokiej jakości ryż do sushi
Lepki i kleisty, o krótkim ziarnie. Carlose marki Daichi zdecydowanie różni się od tego, który jemy na co dzień. Po prawidłowym ugotowaniu jest bardzo kleisty, dzięki czemu łatwo się go formuje, zlepia i je pałeczkami.
Gotowanie ryżu:
W pierwszej kolejności należy ugotować ryż, jednak wcześniej trzeba go płukać tak długo, aż woda przestanie być mętna. Następnie po dokładnym odsączeniu, zalewamy go wodą w proporcjach 1:1.2 (ryż:woda) i gotujemy na małym ogniu pod przykryciem około 15 minut. W czasie, gdy gotuje się ryż, możemy przystąpić do przygotowania sosu do ryżu. Na 0,5 kg ryżu wlewamy 7 łyżek octu ryżowego, 3-4 łyżki cukru, szczyptę soli, a następnie wszystko dokładnie mieszamy w małym garnuszku i podgrzewany na bardzo małym ogniu, aby wszystkie składniki się rozpuściły - odstawiamy do wystygnięcia. Gdy woda znajdująca się ryżu odparuje, wyłączamy gaz i zostawiamy garnuszek pod przykryciem na kolejne 15 minut. Później przekładamy ryż do miski i łączymy z wcześniej przygotowanym sosem - zostawiamy do ostygnięcia.
http://www.nasushi.pl/jak_robic_sushi/22/jak_zrobic_sushi_doskonale
PREFEROWANA FORMA PŁATNOŚCI "PayU"
Wszystkie produkty oferowane na naszych aukcjach mają co najmniej 6 miesięczny okres przydatności.
Zamówienie robimy na bieżąco aby produkty zawsze były świeżę.
W przypadku wylicytowania 9kg wysyłamy cały nierozważony worek 9,07kg.
Zapraszamy na pozostałe nasze aukcje. Kupując kilka produktów za przesyłkę płacisz tylko raz.
W Warszawie możliwy odbiór osobisty
NaSushi_pl